luni, 26 noiembrie 2012

Rozatoarele si anotimpul rece

Am intrat in anotimpul iernii, care ne poate aduce un potential de infestare cu rozatoare.
Rozatoarele, in general, nu sunt amatori mari ai timpului rece. Din contra, incep cautarea unui adapost calduros, in momentul cand se arata primele semne ale timpului rece. Asa ca, multi dintre noi stim ca aceste rozatoare isi cauta adapost, de cele mai multe ori chiar in casele noastre. Ele se strecoara, de obicei, prin crapaturi si se infiinteaza in bucatariile noastre. Garajul si pivnita sunt un punct de acces facil pentru rozatoare. Aceste zone, in general, au deschideri sau lacune la tevi, cabluri care ajuta la intrarea rozatoarelor in aceste spatii. Prima etapa ar fi sa sigilati aceste locuri.  Urmatoarea etapa este sa plasati capcane cu lipici in spatele lucrurilor. Verificati-le de mai multe ori daca s-a prins vreo rozatoare
Pe langa prinderea lor, odata intrate in casa, contribuim la cresterea sanselor de capturare, ceea ce va face ca mediul lor propice sa se transforme intr-un adevarat pericol. In cazul in care aceste rozatoare obtin constant, in fiecare noapte, firimituri de paine si apa, care este lasata in ceasca din chiuveta, atunci de ce sa se orienteze dupa momeala din capcane pregatite penru ele. Este important sa va asigurati ca bucataria si zona de locuit sa fie libere de deseuri. In cazul invaziei va recomandam sa pastrati peisajul gol pentru a creste sansele de captare a rozatoarelor.
 
Oamenii par sa creada ca singura modalitate de prindere acestor rozatoare este de a adauga ca momeala in capcanele mecanice branza sau unt de arahide. Rozatoarelor le place sa manance orice. O metoda populara este de a imbiba sirop de ciocolata intr-un fir sau intr-o bila de bumbac legata de un declansator.
Baconul, fasolea, painea sunt foarte bune pentru rozatoare. Incearca combinatia de ciocolata cu untul de arahide. Fiti creativi in privinta prinderii si capturarii acestor rozatoare. Daca veti pricepe bine, veti fi recompensat cu un mediu placut, lipsit de rozatoare.
Cel mai bun lucru este sa achizitionati aparate de la magazinul nostru online, in fiecare zona unde persista invazia rozatoarelor. Pestmaster si Radarcan sunt doua marci renumite. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT