vineri, 16 noiembrie 2012

Dispozitiv electronic anti furnici

Aparatul anti furnici are o constructie foarte simpla si usor de utilizat. Doar se introduce in priza si atat. Odata alimentat, acesta va incepe sa emita un camp electromagnetic, ce va “inveli” firele electrice din casa. Intrucat furnicile folosesc campul magnetic al Pamantului pt. a se ghida, aparatul SC-8H va afecta aceasta functie a furnicilor, dezorientandu-le, si fortandu-le sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 200 de metri patrati.
 
Aparatul impotriva furnicilor nu prezinta niciun buton, nu necesita setari sau intretinere periodica. Nu foloseste consumabile sau substante toxice, nu produce fum si este complet silentios. Pt. controlul bunei functionari a aparatului, pe panoul frontal este situat un LED de culoare rosie, ce va functiona intermitent, indicand faptul ca aparatul functioneaza in parametri normali. 
 
Ecologic si non toxic: aparatul anti furnici foloseste unde electromagnetice, ce vor alunga furnicile, fara sa le omoare, evitand descompunerea acestora in casa. Fara substante toxice, fara foc, fara fum.
Simplu de utilizat: doar introduceti aparatul in priza, si scapati de furnici
Modern: carcasa robusta, cu un design modern, ce nu va atrage atentia intr-un mod neplacut. Inlocuieste cu succes capcanele cu lipici sau sprayurile toxice, ce pot provoca probleme medicale batranilor, copiilor sau persoanelor astmatice.
Poate fi folosit in orice incapere: camera copiilor, bilbioteci, case si vile, apartamente si garsoniere de bloc, camine, librarii, institutii publice, banci, magazine alimentare, cladiri de birouri, etc. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT