vineri, 9 noiembrie 2012

Cum scapam de gandacii de bucatarie?

Se incapataneaza sa ne ocupe spatiul personal. Omori unul, noaptea te trezesti in chiuveta cu inca zece. Scoti bluza preferata din dulap, dar dupa ea vezi ceva miscand. Este el, gandacul de bucatarie, insotit mereu de prieteni si descendenti. Cum scapam de acesti vizitatori inopinati?      
 
1. Globol gel pentru gandaci de bucatarie: este un preparat revolutionar si extrem de eficient in lupta gandacilor.Gandacii de bucatarie sunt atrasi de o substanta speciala, consumand otrava, moartea gandacilor surviene imediat. De recomandat aplicarea acestui gel gobol pentru gandaci  in orice zone unde aparatia lor este frecventa. Poate fi folosit punctual si in locuri greu accesibile. Locurile preferate de gandaci de bucatarie sunt cele intunecoase si umede.
Un tub de Globol gel anti gandaci se poate utiliza pentru 3 camere a 20 mp
Globol gel pentru gandaci este un insecticid, care nu se elibereaza in aer.
Se repeta aceasta procedura in termen de 3-4 saptamani.
 
2. Sanitox + Taifun – Solutii eficiente pentru combaterea tantarilor, mustelor, paduchilor, purecilor, capuselor, termitelor, furnicilor, moliilor, paianjenilor, gandacilor
 Taifun si Sanitox 21CE anti gandaci sunt insecticide in forma concentrata, ce se utilizeaza diluate in apa. In cazul flacoanelor de 50 de ml, turnati continutul unui flacon intr-un litru de apa. (amestecul se face separat, nu amestecati solutiile!)
Amestecul acestor solutii anti gandaci  se pulverizeaza fie cu pulverizatoare profesionale (vermurel), fie cu ajutorul unora pe care le gasiti in orice gospodarie (de ex. un pulverizator de solutie de curatat geamuri, pe care il clatiti bine in prealabil).
 De ce recomandam folosirea combinata a celor doua produse:

In timp ce Taifun nu prezinta miros si nu produce discomfort de niciun fel, Sanitox 21CE are un miros usor intepator, ce va persista circa 2-3 ore. Sanitox prezinta avantajul actiunii imediate, adica va omori insectele in cateva minute de la contact. Ambele produse au remananenta garantata circa 60 de zile, durata ce poate varia in functie de locul si suprafetele tratate.
Astfel, puteti folosi Sanitox 21CE ca “produs de soc”, pt. curatarea imediata a zonei. Dupa 2-3 ore, timp in care mirosul insecticidului se va disipa, puteti reveni in zona tratata. Ulterior, puteti repeta procesul de tratare cu Taifun, pentru o eficacitate maxima in timp.  

Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT