luni, 19 septembrie 2011

Aparate anti-tantari

Pe site-ul www.roinsect.ro veti gasi o gama foarte variata de produse anti-tantari. Aparate portabile si usoare ce functioneaza pe baterii, aparate ce se alimenteaza la priza si prezinta o lumina de veghe pentru camera copiilor, aparate cu ultraviolete pentru terase si gradini ce acopera zeci de metri patrati, aparate cu ultrasunete pentru apartamente si case, aparate ce trateaza muscatura tantarului, toate le gasiti si le puteti comanda online.

Venim in ajutorul pescarilor profesionisti si amatori, cu o gama de aparate anti-tantari, portabile, cu ultra-sunete sau ultra-violete, special concepute pentru a va asigura o zi linistita pe marginea lacului, fara sa va mai puneti problema muscaturilor tantarilor.

Anti-tantari utltraportabil

RADARCAN SC7 - Anti-tantari portabil
Breloc cu ultrasunete anti-tantari

Aparatele de mai sus sunt un exemplu al produselor recomandate pentru cei ce isi petrec timpul sau vacantele in mijlocul naturii, pescari amatori si profesionisti, pasionati ai drumetiilor si campingului cu cortul. Functioneaza pe baza de baterii, au buton pentru reglarea frecventei si pentru oprire completa. Se pot purta fie la chei, fie in buzunar, fie agatate de haine sau guler cu ajutorul clipsului special. Va garanteaza o protectie totala, prin crearea unui scut invizibil de ultrasunete ce va vor inconjura pe o raza de aprox. 2 metri in functie de aparat, scut pe care tantarii nu il vor penetra, fiind foarte agasati de ultrasunetele imperceptibile de urechea umana. Pentru detalii complete, preturi si formularea unei comenzi, vizitati www.roinsect.ro.

Deasemenea, tot din gama aparatelor portabile, dar cu ultraviolete, create pentru a putea fi folosite cand iesiti cu cortul, va recomandam PORTABLE INSECT KILLER. Avand o puternica lumina ultravioleta, emisa de neonul de 4W, inconjurat de un grilaj sub tensiune electrica, acest aparat va atrage insectele pe o suprafata de 40 de metri patrati, fie tantari, fie muste sau alte insecte zburatoare, si le va electrocuta. Portabil, compact, simplu de folosit, fara substante chimice, este ideal pentru a fi luat in vacante si drumetii.

Anti-insecte portabil cu ultraviolete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT