marți, 20 septembrie 2011

Combatere soareci - aparate cu ultrasunete

In magazinul online www.roinsect.ro veti gasi o serie de produse anti rozatoare (soareci, sobolani) cu ultrasunete. Majoritatea functioneaza alimentate la priza normala , de 220V. Clientul trebuie doar sa fie atent la suprafata pe care doreste sa o acopere, si sa isi aleaga aparatul in consecinta. Trebuie avut in vedere ca ultrasunetele nu pot trece prin peretii casei, prin obiectele de mobilier sau alte obstacole solide, cum ar fi jucarii, vaze de flori, carti, etc. Asa ca nu asezati aparatul in spatele unor astfel de obiecte, pentru ca aparatul nu isi va mai face treaba.

Avantajele acestor aparate sunt simplitatea in utilizare si ergonomia. Doar se introduc in priza, si uitati de griji. Daunatorii vor fi afectati de ultrasunetele produse de boxele de inalta frecventa, si vor parasi casa sau apartamentul dvs. Recomandate pentru cei ce locuiesc la casa, aceste aparate sunt ideale intrucat evitati capcanele ce produc mizerie si dezgust, otravuri ce pot afecta si omori animalul chiar in locuinta sau alte capcane prin care puteti intra in contact cu animalul (ex. capcanele cu lipici) ce pot oripila persoanele mai sensibile.

Aceste aparate sunt o metoda foarte ingenioasa de a scapa de rozatoarele din caminul dvs fara a va afecta animalele de companie. Este in acelasi timp ecologica, igienica, moderna, testata in laboratoare pe cobai, si sunt metode ce si-au dovedit utilitatea si eficacitatea in timp.

Attack wave pest repeller - Ultrasunete anti soareci 450mp

RADARCAN 6RC - Ultrasunete anti soareci 20mp

RADARCAN 11RC - Ultrasunete anti soareci 120mp


Tot din gama produselor cu ultrasunete va putem oferi si Solar Vario Schutz, aparat ce poate fi purtat oriunde, intrucat functioneaza fie pe baterii, sau se poate alimenta la priza normala de 220V. Incarcat complet (are acumulatori inclusi specifici), poate functiona pana la 3 zile, chiar daca nu are lumina solara sau curent electric pentru reincarcare. Este un aparat polivalent, ce poate opera pe mai multe frecvente, acoperind astfel o gama mult mai mare de daunatori.

Solar Vario Schutz - Ultrasunete anti-soareci portabil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT