marți, 20 septembrie 2011

Combatere soareci - protectie auto & moto

Tot mai des intalnim oameni care se plang de faptul ca masina sau motocicleta le-a fost vandalizata de rozatoare. Fie soareci, fie sobolani, fie veverite, nu conteaza. Este un fenomen straniu pentru unii, dar unul cat se poate de real si de actual.

Explicatia: simpla. In special toamna, odata cu apropierea sezonului rece, si terminarea recoltarii legumelor si fructelor, rozatoarele, in special soarecii de camp, nu mai au cu ce se hrani. In acelasi timp, si frigul constituie o problema. Atunci isi gasesc refugiu in compartimentul motor al autoturismelor, sau printre carenele unei motociclete, atrasi fiind de caldura. In acelasi timp, din lipsa de alte surse de hrana, gasesc un adevarat deliciu in a roade camasa de protectie a firelor electrice. Nu este un subiect de luat in gluma, intrucat firele neizolate pot produce scurt-circuite ce se pot solda chiar si cu incendii.

Sunt predispusi la astfel de necazuri in special cei ce locuiesc la periferia oraselor, la sat, sau care tranziteaza astfel de locuri, in vacanta de exemplu.

Solutiile pe care noi le propunem sunt o serie de aparate special concepute pentru protectia autovehiculelor si motocicletelor, ce functioneaza pe baza de ultrasunete si/sau socuri electrice.

Ultrasunetele sunt emise de boxele aparatului, care in functie de aparat, pot fi una, doua, patru, sase (in cazul in care masina este mai mare, lunga, de tip SUV, este recomandat sa se monteze cate o boxa la fiecare colt al masinii). Aceste ultrasunete afecteaza sistemul nervos al animalului, alungandu-l din preajma masinii.


Protectie auto cu ultrasunete anti-rozatoare cu 4 difuzoare


O alta metoda prin care aceste aparate pot alunga eventualii "musafiri" nepoftiti este prin transmiterea de electrosocuri la atingerea placilor de contact speciale, montate in interiorul compartimentului motor.

Aparate cu ultrasunete si electrosocuri pentru protectia auto


Aceste aparate sunt recomandate protectiei si altor vehicule, ce pot lucra in ferme, gradini, livezi, depozite sau balastiere, precum tractoare, combine, camioane, excavatoare, stivuitoare, etc. Aceste produse afecteaza o serie foarte mare de daunatori, cum ar jderi, veverite, soareci, sobolani, si alte tipuri de rozatoare.

Pentru mai multe detalii, accesati urmatorul link sau sunati la 0758.101.503
http://www.roinsect.ro/pesticide/aparate-protectie-auto/18

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT