joi, 15 septembrie 2011

Combatere soareci - capcane clasice

Soarecii si sobolanii sunt animale foarte rapide, maestrii in arta camuflajului, campioni la jocul de-a v-ati ascunselea. Cine s-a confruntat macar o data cu prinderea sau capturarea acestor animale, stie ca nu este o sarcina foarte usoara.

Trapper T-REX
Pe site-ul www.roinsect.ro gasiti o serie de capcane clasice de prins soareci si sobolani. Fabricate din plastic, foarte rezistente si robuste, asigura o prindere ferma a animalului. Tot ce aveti de facut este sa "armati" capcana, pozitionati momeala in tavita special marcata, si asezati capcana in locurile frecventate de rozatoare: pivnite, camari, bucatarii. Desi soarecii si sobolanii sunt animale foarte abile si se pot catara usor si pot ajunge in orice loc, este recomandat sa pozitionati capcanele la nivelul podelei, in locuri intunecate, in colturile camerei, sub mobilier. Momeala folosita poate fi mancare obisnuita.

Verificati starea capcanelor odata la cateva zile.

Accesati linkul de mai jos pentru a vedea toata gama de capcane mecanice. Pentru comenzi sau intrebari suplimentare, puteti suna la 0758.101.503.

http://www.roinsect.ro/pesticide/protectie-contra-daunatori/capcane-de-soareci-mecanice/13/52

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT