miercuri, 30 mai 2012

Aparat solar AG 625 este cea mai umana si mai ecologica modalitate de a scapa de cartite si rozatoarele de camp

Utilizarea paratului solar Ag625 contra cartite este un mod ecologic si prietenos atat pentru mentinerea lor in viata, cat si pentru indepartarea lor din gradina Dvs. Pentru a preveni distrugerea gazonului de catre cartite, poti achizitiona acest aparat solar contra cartite. Aparatul contra cartite  se aseaza in centrul gradinii. Se infige acest aparat contra cartite in pamant, ca batul unui cort si aparatul va folosi in timpul zilei energia solara pentru incarcarea bateriei, care ii permite sa functioneze si noaptea, cand creste activitatea cartitelor. Aparatul contra cartite transmite unde sonore, pe care cartitele pot suporta greu, nelasandu-le de a ramane in raza de actiune a aparatului si vor migr din gradina Dvs.

Animalele domestice nu sunt afectate de vibratiile emise in sol ale aparatului contra cartite. Aparatul contra cartite are efect pe o raza de 14 m si pana la 625 mp, depinzand de consistenta solului.
Aparatul de calitate inalta,  AG-625 contra cartite avand functia de incarcare solara, ofera garantia de alimentare, chiar si in zilele noroase de iarna, asa ca nu aveti nevoie sa traiti intr-un desert pentru a asigura functionarea aparatului contra cartite in mod corespunzator. Nu necesita aparatul contra cartite schimbarea bateriei, asa ca este este simplu introducerea acestuia in pamant si uitand de problema alimentarii.

Tehnologia din spatele acestui aparat contra cartite este destul de simpla, dar foarte eficenta. Aparatul contra cartite va transmite vibratii in sol, folosind unde sonore la un anumit interval de frecvente intre 400-1000 Hz. Rozatoarele si cartitele vor receptioana aceste vibratii, ca un intrus in casa lor si vor actiona din instinct de a fugi. Atata timp, cat vibratiile persista in continuu in galerii, cartitele si rozatoarele nu se vor intoarce inapoi, percepand prezenta intrusului. Cartitele si rozatoarele  vor migra intr-o alta locatie pentru crearea unei noi galerii.

Pentru cei dintre voi care doresc protectie solara contra cartite de cea mai buna calitate, acest aparat este regele calitatii. Acest aparat contra cartite nu va afecta oamenii, pasarile, pestile, pisicile şi cainii care fac parte dintre animalele de companie. De asemenea, este eficient  si in eliminarea rozatoarelor de camp. 

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT