vineri, 11 mai 2012

Avantajele aparatului antiinsecte cu doua moduri de functionare

Un aparat antiinsecte SC 27 va ajuta la rezolvarea problemei in timpul verii  si va asigura protectie contra tantarilor. Acest aparat antiinsecte se poate utiliza atat in interior, cat si in exterior.

Studiile clinice au aratat ca numai femelele tantarilor pisca perioada lor de gestatie cu scopul de a se hrani. Atunci cand sunt in aceasta stare, femelele tantarilor evita masculii, pe care le detecteaza usor ldupa zamzuitul lor.
 
 
Acest aparat antiinsecte se poate seta pe poziţia I, si imita zumzetul tantarilor de sex masculin, respingand astfel femelele si astfel ne protejam de muscatura lor.
Atunci cand acest aparat antiinsecte este setat la pozita de al II-lea, aparatul emite ultrasunete. Acest lucru afecteaza sensibilitatea femeleleor, le paralizeaza si raman nemiscate.
Acest efect emis de aparat antiinsecte, de asemenea, le impiedica sa ne muste.

Acest aparat antiinsecte este modelul cel mai versatil, care va poate proteja in timp ce veti lua cina in gradina şi pe care le puteti lua in dormitorul tau atunci cand veti merge la culcare.
Acest aparat antiinsecte poate fi alimentat cu baterii, ceea ce il face portabil si permite să fie plasat in poziţia ideala, fara  sa va faceti griji neavand o priza sau incarcator in apropiere.

Raza de actiune la acest aparat antiinsecte este de 20 mp in interior si 4 mp in exterior.
Alimentarea acestui aparat antiinsecte se face prin intermediul unei baterie de 9V sau prin adaptor AC-DC (inclus in pachet) pentru a functiona cu energie electrica. 
Pretul la acest aparat antiinsecte este 85.31 RON.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT