miercuri, 23 mai 2012

Solutie impotriva mustelor

Musca este inzestrata cu o pereche de senzori (antene) micuti, care ii servesc drept nas. In timp ce vederea mustei nu depaseste o distanta destul de scurta, senzorii o ajuta sa zboare la distante foarte lungi.
Exista muste care pot simti cu ajutorul acestor senzori o hrana gustoasa aflata la kilometri distanta.
 
Mustele va zbura catre sursa de hrana si nu se lasa alungata cu usurinta, pana cand nu isi termina hrana.
Musca are corpul in intregime acoperit cu organe senzoriale care le permit sa fie in mod constant de alerta pentru orice fel de primejdie.
Acest aparat muste SC9M este echipat cu doua emitatoare de ultrasunete de inalta frecventa, care variaza intre 20 kHz si  60 kHz si cauzeaza miscare in aer pentru a fi percepute de muste, ca un pericol. Din cauza ultrasunetelor emise de aparat muste sunt tulburate si se modifica comportamentul lor normal. Ca urmare, ele devin preocupate in cautarea unui loc stabil.
Ultrasunetele sunt percepute de muste drept pericol, afectandu-le sistemul nervos central si alungandu-le din aria de actiune a emitatoarelor respective.

Facand unele cercetari, veti observa ca nu toate aparatele cu ultrasunete sunt la fel. Ecografie spre exemplu, indica o emisie acustica peste 20 kHz(peste limita auzului uman). Utilizarea acestei tehnologii trebuie sa fie insotite de studii, teste certificari care acrediteaza eficacitatea tehnologiei si calibrarea ultrasunetelor la anumite frecvente.
Din acest motiv, produsele noastre sunt testate si certificate de catre laboratorul de prestigiu CIDEMCO. 

Acest aparat muste trebuie conectat la priza de 220 V si pozitionat la 30 cm la 150 cm de la podea, lasat partea din fata a acestui aparat muste liber.

Ultrasunetele nu afecteaza copiii sau animalele domestice.
Acest aparat muste nu interfereaza cu alte aparate electrice sau electrocasnice, este practic si  comod.
Acest aparat muste acopera suprafata de 30 mp la interior.
 
Consumul acestui aparat muste este de 10W
Este ideal  sa utilizati acest aparat muste pentru locuinte, spatii comerciale, birouri, depozite, restaurante etc.
O buna functionare a acestui aparat muste este semnalizata de ledul luminos aflat in partea frontala a aparatului, prin aprinderea intermitenta a acestuia. Pretul la acest aparat muste este 90.50 RON.  

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT