joi, 3 mai 2012

Cum ne protejeaza ultrasunetele de tantari?

Nu ar fi un disconfort asa de mare, daca ne am alege cu niste piscaturi de la tantari si nu ne-ar transmite o multime de boli, virusi care sunt transportati de ei, sunt paraziti, deci prezenta tantarilor trebuie sa fie luat in serios.
Aparatele cu  ultrasunete sunt mult mai placute la folosire, decat alifiile.
Singura solutie este sa ne aparam in natura de tantari, sa-i alungam sau sa-i tinem la distanta de noi.
 
Cum putem face acest lucru? Exista varianta cu emitatoare de ultrasunete.
O simpla apasare pe butonul acestui aparat portabil impotriva tantarilor  incepe sa emita ultrasunete, care alunga tantarii. In functie de sursa de energie pe care o puteti folosi puteti alege un model portabil, alimentat cu baterii obisnuite de tip nastura.
Acest model de aparat portabil impotriva tantarilor nu polueaza aerul, nu emite mirosuri si nu utilizeaza substante chimice, nu este daunator pentru oameni, pisici, caini, animale de la ferma.



Modelul recomandat de noi este un aparat portabil impotriva tantarilor si este foarte util in camping, pe terasa si chiar in casa.
Acest model este un aparat portabil impotriva tantarilor este un mini-dispozitiv portabil, ce alunga tantarii sau orice alta insecta, cu ajutorul ultrasunetelor, ferindu-va astfel de intepaturi sau muscaturi.
 
Acest aparat portabil impotriva tantarilor este un emitator minuscul de marimea unei brichete.  Ideal atunci cand mergeti la pescuit, camping sau vacanta.
Acest aparat portabil impotriva tantarilor indeparteaza insectele pe o raza de 6 m in aer liber si interior prin ultrasunete. 
 
Are un design modern si ergonomic acest aparat portabil impotriva tantarilor  si este dotat cu  clips pentru prins la centura. Durata de viata a lanternei Led integrata in aparat portabil impotriva tantarilor este de aprox. 50.000 ore in conditiile respectarii innstructiunilor de utilizare.
Folosind acest aparat portabil impotriva tantarilor va asigura protectie maxima, chiar daca va plimbati in aer liber, in zone mlastinoase si in apropierea apei. 
 
Alimentarea acestui aparat portabil impotriva tantarilor se face prin  baterii tip nasture 1.5 LR44 (inclus in aparat portabil impotriva tantarilor)
Utilitatea acestui aparat portabil impotriva tantarilor veti putea sesiza atat in exterior, cat si in interior.
Pretul acestui aparat portabil impotriva tantarilor este 67.73 Ron cu Tva. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT