marți, 22 mai 2012

Distrugator portabil contra insectelor zburatoare pentru o suprafata de 40 mp

Aparat portabil anti tantari atrage mustele si tantarii, emitand lumina ultravioleta.
Foloseste acest aparat portabil anti tantari un tub cu UV de 4W pentru a atrage si a anihila insectele  zburatoare prin electrocutare avand grilajul metalic, traversat de un curent electric cu voltaj crescut (800 -1000 V).
Acest  aparat portabil anti tantari elimina insectele zburatoare deranjante de pe o suprafata de max. 40 m² in jurul aparatului.


 
Pentru un rezultat bun, va recomandam amplasarea acestui aparat portabil anti tantari intre 1-3 m de la sol si la o distanta minima de 2 m fata de o alta sursa de lumina.
Eficacitate deosebita veti obtine, daca veti aseaza acest aparat portabil anti tantari  in zonele lipsite de lumina.
Solutia ideala este sa amplasati acest aparat portabil anti tantari la o distanta de oameni si alimente pentru a nu defila in voie in jurul lor. Insectele zbutaroare vor evita expunerea la curenti de aer, din cauza asta se recomanda sa aveti usile si geamurile inchide.
 
Acest aparat portabil anti tantari functioneaza cu 4 baterii alcaline, tip LR20.
Acest aparat portabil anti tantari cu UV nu polueaza aerul, solul si apele subterane.
Este un  aparat portabil anti tantari, care actioneaza fara zgomot, inodor.
Ultilizarea acestui aparat  portabil anti tantari este foarte simpla, cu buton de pornire/oprire(ON/OFF). Pretul la acest aparat portabil anti tantari este 99.99 RON. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT