miercuri, 9 mai 2012

Sensibilitatea tantarilor la ultrasunete

Tantarii au fost intotdeauna vizitatori daunatori, cand vine vorba sa ne bucuram de vara, dar din cauza virusului West Nile, trebuie sa depunem orice efort de a aluga sau a reduce numarul de tantari din proprietatea noastra.
Firele de par pe antenele tantarilor vibreaza cu ultrasunetele, cauzandu-i vibrare totala antenelor si stimuland organele senzoriale situate la baza. Ultrasunetele creaza paralizare si imobilizarea acestor organe.
De exemplu parul uman nu este atat de sensibil la vibratiile de are fata de parul tantarilor. Din acest motiv, oamenii nu observa apropierea tantarilor .






Va sugeram  sa va protejati in timpul noptii cu un aparat pentru tantari,  cu lampa de veghe, pentru a oferi o protectie pe raza de 30 mp.
Acest aparat pentru tantari , combinat cu un led pentru orientare, are durabilitate ridicata si consum redus de energie de 1W.
LED-ul de orientare acestui aparat pentru tantari este activat automat pe intuneric prin fotosenzor, dar poate fi conectat si manual.
Aparat pentru tantari I repel este de culoare albastra cu dimensiuni reduse. 
Acest aparat pentru tantari se alimenteaza la reteaua electrica.
Acest aparat pentru tantari are: 3 leduri culoarea alba.
 
Acest aparat pentru tantari lucreaza la gama de frecventa 7000 Hz.
Intensitatea sonora a acestui aparat pentru tantari: 50db
Pret aparat pentru tantari este de 71.68 Ron cu Tva.
Este ideal sa lasati acest aparat pentru tantari in priza pe durata intregului sezon.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT