vineri, 4 mai 2012

Avantajele prielnice unui aparat portabil contra tantarilor

Este dovedit stiintific, ca doar femelele tantarilor inteapa in perioada lor de fecundare, pentru a se hrani. In aceste conditii, femelele refuza tantarii de sex masculin, pe care ii localizeaza dupa sunetul emis de acestia. In acest mod repelerul imitul sunetul masculilor tantari, tinand femelele la distanta, evitand astefl muscaturile de tantari.
Produsul de ultrasunete tantari nu are chimicale si nu aveti nevoie de rezerve.
Este un aparat portabil ultrasunete tantari. Protejati-va cu un aparat portabil ultrasunete tantari in timp ce va plimbati.
 


In dispozitiv mic ultrasunete tantari, care va protejeaza pe o raza  de 2 metri in jurul corpului Dvs.
Aparatul ultrasunete tantari cu o singura baterie, care are o durata mai mare de 6 luni.
Aparatul ultrasunete tantari are un consum redus de energie şi ofera o protectie peste 6 luni de la o durata de funcţionare continua 24 de ore pe zi. Suficient pentru a acoperi intregul sezon de vara cu o singura baterie.
Foarte usor de folosit acest aparat portabil ultrasunete tantari. Trebuie doar sa apasati  butonul si aparatul ultrasunete tantari incepe sa va protejeze.
Aparatul ultrasunete tantari include si un clip si il puteti prinde de buzunarul de la bluza, pantaloni, centura, depinde cum credeti ca este mai confortabil, dar niciodata sa nu acoperiti grila aparatului ultrasunete tantari, unde se afla emitatorul de ultrasunete.
Eficacitatea produsului ultrasunete tantari a fost testat in laboratoare. Alimentarea aparatului ultrasunete tantari: baterie 1 x 1,5AA. Dimensiunile aparatului ultrasunete tantari: 2,5 x 2,5 x 7,5 cm. Poate fi utilizat acest dispozitiv ultrasunete tantari in interior si/ sau exterior, fiind recomandat pentru activitatile in aer liber: plimbari, pescuit, camping, etc. 
Durata medie de functionare a aparatului ultrasunete tantari este 5 ani.Pretul aparatului ultrasunete tantari este de 30.85 Ron cu Tva.  
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT