joi, 31 mai 2012

Cum putem impiedica raspandirea cartitelor

Este recomandat sa achizitionati doua aparate pentru cartite, daca curtea cu gradina Dvs. nu formeaza un singur teren si casa este amplasata intre  ele.
Pentru proprietarii unei gradini intinse este ideal sa-si achizitioneze suplimentar mai multe aparate pentru cartite, ca sa evite mutarea cartitelor dintr-un loc in altul.


 
Regula generala: un aparat pentru cartite va poate oferi protectie pe o raza circulara de 14 m, astfel asigurati-va ca aveti suficente aparate pentru cartite, de a acoperi intreaga gradina.
In oferta noastra, veti gasi cele mai bune si ieftine aparate pentru cartite.
Acest aparat pentru cartite va indeparteaza si rozatoarele subterane: soarecii si sobolanii, avand garantie completa de 24 luni pentru persoanele fizice.(12 luni pentru persoanele juridice).
 
Setul AG625, aparate pentru cartite se alimenteaza cu energie solara si emite vibratii artificiale la intervale de  30 secunde si sunete prin intermediul boxei pentru a respinge animalele subterane, care devasteaza gradina Dvs.
Va garantam o functionare buna in orice gradina, chiar si in zilele noroase de iarna.
Aceste sunete emise de aparate pentru cartite nu este daunator, dar cartitelor si rozatoarelor le pot cauza un prejudiciu: se intrerupe ciclul lor de somn, vor deveni iritati si vor migra catre un alt locas linistit.
Sunt aparate pentru cartite impermeabile, deoarece carcasele acestor aparate pentru cartite sunt etanse, rezistente la umiditate.
 
Fiecare aparat acopera suprafata de 625 mp. Amandoua aparate pentru cartite va ofera protectia unui teren de 1250 mp, fara a perturba ecosistemul local si vor impiedica de orice soc toxic, care ar putea afecta dezvoltarea plantelor, legumelor. Alte metode de protectie pot afecta starea de sanatate a familiei tale şi animalelor de companie, dar aceste vibratii si sunete nu vor afecta oamenii sau alte animale.
Aceste aparate pentru cartite sunt realizate dintr-un material pastic si metal.
Vibratiile emise de aparate pentru cartite se vor propaga prin sol si se pot utiliza si pe timpul noptii, fara riscul de a deranja vecinii. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT