marți, 29 mai 2012

Cum afecteaza cartitele vibratiile artificiale ale unui aparat contra cartitelor?

Cartita este un animal cu un simt tactil mai dezvoltat, care ii permite sa perceapa orice pericol de acest tip si detecteaza o rima care pica sau se taraste in tunelul ei de la mare departare.
Aparatul contra cartitelor provoaca vibratii puternice in sol, pe care cartitele percep ca miscari seismice, facandu-le acel loc nesigur. Cartitele vor migra intr-o alta zona, unde nu vor ajunge aceste vibratii.
Acest aparat contra cartite nu foloseste produse chimicale, fum, gaze sau alte fumigene, care se disperseaza mai rapid si cartitele revin.
Incercarea cu inundarea galeriilor nu-si are rostul, deoarece cartitele inoata perfect, tunelurile cartitelor sunt atat intortocheate incat nu pot fi inundate  si in ziua urmatoare veti gasi musuroaie proaspete.
In continuu ii este foame, si din cauza asta sapa mereu si face galerii, pentru cautarea hranei.
Aparatul 20T este un aparat contra cartitelor folosit la indepartarea cartitelor si altor rozatoare subterane, care produc pagube in gradini.
Este un aparat cartite contra cartitelor, care se alimnteaza cu 4 baterii de 1.5 V R20, care indeparteaza cartitele si rozatoarele subterane prin vibratii.
 
Avantajele acestui aparat contra cartitelor se deosebeste prin:
  • eficent impotriva cartitelor, sobolanilor, soarecilor de camp;
  • modul de functionare aparat contra cartitelor consta in producerea vibratiilor la un interval de 30 secunde;
  • functionare stabila, nu necesita alimentare solara, acest bateriile acestui aparat contra cartitelor functioneaza intre 4-6 luni;
  • aria de actiune al acestui model de aparat contra cartitelor pana la 1000 mp
  • poate fi utilizat acest aparat cartite in gradini de zarzavaturi, terenuri agricole livezi, sere si in alte zone in aer liber unde habiteaza rozatoare;
  • durata medie de viata de 5 ani
  • rezistenta la apa si intimperii datorita carcasei
  • frecventa de lucru la aparat cartite este de 300 Hz
  • dimensiunile aparatului contra cartitelor:41,5 cm(L) x 8 cm(Ø)
  • pret avantajos 99.84 Ron cu Tva pentru un teren de 1000mp 
Sfat inainte de instalare aparatului contra cartitelor:
Se ingroapa  in pamant pana la limita inferioara a capacului   . In cazul unui teren mai tasat, se face o gaura – pilot, iar dupa introducerea aparatului contra cartitelor se taseaza pamantul in jurul acestuia, dupa introducerea aparatului contra cartitelor
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT