vineri, 28 decembrie 2012

Protectie impotriva rozatoarelor in toate directiile cu aparatul Pestmaster AG360

Pestmaster AG360 este un dispozitiv cu ultrasunete conceput pentru a face fata infestariior de rozatoare intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Dispozitivul este eficient impotriva soarecilor, sobolanilor, gandacilor de bucatarie, gandacilor de Colorado, furnicilor, paienjenilor, soparlelor, greierilor, puricilor, capuselor si altele.
Este o noua metoda care reprezinta o descoperire inovatoare in combaterea daunatorilor.
Acestaparat emite ultrasunete care afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a daunatorilor si in cele din urma ii determina sa paraseasca zona afectata. Efectele acestui aparat acopera o suprafata de pana la 370 mp. Emiterea constanta a ultrasunetelor impiedica functiile vitale ale rozatoarelor si cauzeaza panica in randul acestora. De asemenea, influenteaza procesele de imperechere si hranire.
 
sobolaniAcest dispozitiv cu ultrasunete impotriva rozatoarelor are un design atragator, fiind dotat cu trei boxe, astfel incat ultrasunetele emise acopera 360 de grade. Frecventa este continuu variabila, astfel incat daunatorii sa nu devina imuni. LED-ul din partea superioara a aparatului arata functionarea corecta a aparatului.
Primele semne ale efectelor acestui dispozitiv cu ultrasunete impotriva rozatoarelor se observa intr-o perioada de 12-14 zile din momentul punerii in functiune. Performanta optima este obtinuta in aproximativ 25 de zile de la instalare. Pe parcursul acestei perioade, orice crestere brusca in activitatea rozatoarelor este normala.
 
Instalare:
Odata introdus in priza, LED-ul rosu de pe aparat se va aprinde, indicand o buna functionare. Dvs. nu veti auzi nimic, dar aparatul va incepe sa emita imediat ce a fost introdus in priza. Puteti verifica functionarea boxelor prin comutarea butonului de TEST din partea inferioara a aparatului in pozitia ON. Puteti observa astfel modul in care daunatorii percep ultrasunetele. 
 
Aplicabilitate:
Destinat uzului impotriva soarecilor, sobolanilor, gandacilor de bucatarie, gandacilor de Colorado, furnicilor, paienjenilor, soparlelor, greierilor, puricilor, capuselor si altele.
Design-ul este unul modern. Carcasa este de dimensiuni compacte, fabricata dintr-un plastic foarte robust. Aparatul poate fi instalat cu succes in gradinite, scoli, magazine alimentare, restaurante, sali de mese, cluburi de noapte, etc. Nu va atrage atentia, intrucat nu foloseste fum, otravuri, chimicale sau alte substante periculoase. LED-ul este discret, si nu atrage atentia. 
Aparatul nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani, si nici animalele de companie precum caini, pisici, papagali. Poate afecta insa porcusorii de guineea, hamsterii, sinsila si diverse reptile.
 
Avantaje:
Design modern – se poate folosi cu succes in cladiri de birouri, gradinite, scoli, sali de fitness, restaurante, clinici medicale.
Constructie robusta
Dimensiuni compacte
LED de control a bunei functionari
Non toxic – nu foloseste chimicale, otravuri sau alte substante periculoase
Ecologic – nu polueaza aerul, nu omoara animalele
Sigur – nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani, sau animelele de companie 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

vineri, 21 decembrie 2012

Biologia si ciclul de viata la sobolani

Inainte de a cauta solutii anti sobolani, trebuie sa  stiti cateva date despre comportamentul acestora.Exista multi daunatori, care ne invadeaza casele, insa numai unii sunt atat de insalubrii, neatragatori si suparatori ca sobolanii. De multe ori sobolanii nu se fac vizibili, dar de multe ori putem recunoaste cu usurinta prezenta lor prin lasarea semnelor. Rozatoarele sinantrope sunt cele mai daunatoare. Pagulele provocate de sobolanul cenusiu dintr-un centru cu 1 milion locuitori, se ridica la 20.000 tone produse pe an, cunoscandu-se ca numarul de sobolani este identic sau cu 50% mai mare decat al populatiei umane dintr-un centru infestat.Ca sa aveti o buna cunoastere despre aceste creaturi, vom descrie unele date despre biologia si ciclul de viata la sobolani.
       Biologia si durata ciclului de viata la sobolanii cenusii (Rattus norvegicus):
   Corpul este robust, lung de 20-25 cm, iar coada, de 18-20 cm, prezinta 200-220 inele solzoase. Daunatorul se reproduce de 3-7 ori pe an. O femela naste cate 5-14 pui, care dupa 3 luni ajung la maturitatea sexuala. Guzganul dorsal prezinta culoarea cenusiu-brun, iar pantecele este de culoare cenusiu deschis.Botul este relativ bont, urechile groase si opace, ochii mari.
Rattus_norvergicus2In general, sobolanii sunt activi cateva ore dupa apusul soarelui, chiar daca acestia au vedere destul de slaba. Sobolanii si soarecii comunica intre ei prin semnale acustice, olfactive (mirosuri), tactile, gustative si vizuale. In ultimul timp s-a studiat comunicarea prin ultrasunete la sobolanul cenusiu (Rattus norvegicus) si s-a constatat ca intre intarcare si pubertate, sobolanii sunt tacuti si emit doar un piuit. In schimb, adultii emit numeroase semnale si anume suieraturi, clantanit din dinti, tipete acutite, dar mai ales ultrasunele de 22 Khz si de 50 Khz. Prin studii s-au determinat caracteristicile ultrasunetelor produse de sobolani si s-a reusit realizarea generatoarelor de ultrasunete, care se folosesc pentru intimidarea rozatoarelor din locuinte sau depozite invadate. Ei hoinaresc in mod constant si vor memora caile si adaposturile (inclusiv cladiri si copaci), zonele cu apa si alimente, precum si alte obstacole din imprejurimi.
      Acesti daunatori pot detecta lucrurile rapid, avand tendinta de a evita noi alimente si obiecte. Ca rezultat, acestia evita in mod obisnuit capcanele si momeliile timp de cateva zile dupa ce au fost plasate.
Sobolanii cenusii mananca de obicei o varietate de hrana, in special fructe, nuci, melci, fructe de padure. Cand cauta mancarea ei se deplaseaza aproximativ 100 de metri. Unele dintre locurile unde le place sa locuiasca sunt malurile raurilor, zonele rezidentiale sau industriale. Cu toate acestea, habitatele preferate sunt copaci, poduri, zone napadite de buruieni, terenuri cu vita de vie sau cu arbusti.
Sunt alpinisti agil, ceea ce face sa scape mai repede de pradatori. Consuma alimente diferite, ataca pasari, porci, iepuri si alte animale si la nevoie isi mananca proprii pui. 
   Magazin.anti-rozatoare.com.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

joi, 20 decembrie 2012

Cum sa scapi cu adevarat de problema infestarii cu rozatoare?

    Poate ati incercat capcane pentru rozatoare, ati angajat nenumarati specialisti in deratizare, ati sigilat toate recipientele cu mancare si, totusi, aveti inca dureri de cap din cauza problemei infestarii cu rozatoare in casa Dvs.
     Adevarul este ca multe companii chiar isi doresc asta pentru ca cu cat mai mult aveti de a face cu problema rozatoarelor cu atat mai multi bani sunt pentru ele pentru o munca continua. Trist, dar adevarat, dar multe companii care se ocupa cu ajutorarea celor care sufera de infestarea cu rozatoare in casele lor, stiu ca solutiile pe care le prezinta clientilor nu vor pune permanent capat durerii de cap date de sobolani si soareci. Prin simplu fapt al montarii capcanelor sau fumigenelor intr-o resedinta se poate intr-adevar scapa de problema rozatoarelor pentru o perioada, dar cu siguranta nu va rezolva problema definitiv.
s-ratsAsadar doriti sa stiti secretul de a scapa permanent de aceste creaturi enervante din casa Dvs?
Modul in care puteti, in cele din urma, incheia cu infestarea rozatoarelor din casa Dvs. este prin a elimina sursa care atrage in mod continuu aceste creaturi in casa Dvs. din cand in cand. Aceasta atractie vine de la mirosurile lasate in urma atunci cand soarecii sau sobolanii care au fost chiriasi anteriori, au trait ca regii si reginele in mansarda sau podul Dvs.
Soarecii de acoperis se bazeaza pe simtul foarte fin al mirosului pentru a naviga in imprejurimi deoarece vederea lor este foarte slaba. Asadar, odata ce ati avut anterior soareci in pod sau mansarda, si acestia au lasat in urma fecale si mirosuri, puteti fi intotdeauna sigur ca veti avea populatii noi de rozatoare in casa pana cand nu eliminati aceste mirosuri.
    Dar cum veti scapa de aceste mirosuri care atrag incet-incet alte rozatoare in casa Dvs.?
Cea mai buna solutie este prin a curata complet si a decontamina intreaga suprafata infectata. De cele mai multe ori cuiburile favorite si zonele preferate pentru reproducerea rozatoarelor se afla in mansarda sau in pod. Aruncand o privire in podul Dvs este de cele mai multe ori usor sa reperati semne ale rozatoarelor care locuiesc in casa Dvs. prin observarea unor indicii fizice, cum ar fi excrementele de rozatoare, zone mici de cuiburi facute din izolatie sau alte materiale mestecate, ori urme de roadere in lemn, fire electrice sau alte structuri prezente in pod.
   Magazin.anti-daunatori.com.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

miercuri, 19 decembrie 2012

Etape importante privind asigurarea unui mediu fara rozatoare

     Rozatoarele au capacitatea de a face ravagii in casa Dvs, indiferent cat sunt de mici. Nu numai ca sunt iritante, dar ele pot provoca o multime de daune materiale si probleme de sanatate. Rozatoarele pot mesteca lucruri din casa, pot prada alimente si pot raspandi o serie de boli. Inainte de a gasi acces rozatoarele in casa, este esentiala verificarea urmelor de rozatoare. Cand vine vorba de verificarea rozatoarelor in casa, va trebui sa localizati toate punctele care pot permite intrarea sobolanilor sau soarecilor si sa sigilati toate acele locuri. De asemenea, este esential sa mentineti o buna igiena si conditii sanitare, astfel incat sa descurajati infestarea rozatoarelor. Daca veti urma acesti pasi de actiuni, puteti sa tineti cu siguranta rozatoarele la distanta.
mice_05_resize
Prima tinta ar trebui sa fie blocarea tuturor puncte de intrare:
  • Cand rozatoarele patrund in casa, trebuie sa incepeti prin inspectarea fundatiei cladirii in scopul de a gasi gauri sau alte goluri. Gaurile, care sunt suficenti de largi pentru a permite intrarea rozatoarelor, trebuiesc astupate. Cele mai bune materiale pentru a bloca accesul prin aceste gauri este plasa de sarma sau spuma.
  • Urmatorul pas este inspectarea tuturor partilor de acces in casa Dvs, cum ar fi usile si ferestrele. Trebuie sa va asigurati, ca toate ferestrele si  usile se inchid corespunzator fara a lasa nicio distanta, deoarece aceste goluri ar putea fi puncte de intrare pentru rozatoare. Pentru a astupa orice gaura de acest gen, puteti folosi placi metalice de mici dimensiuni.
  • O alta parte a locuintei Dvs care trebuie examinata bine este acoperisul. Verificati ventilatoarele, aerisitoarele si cosurile de fum pentru a nu avea crapaturi, gauri sau fisuri. Daca sunt gasite, gaurile trebuie umplute, iar cosul de fum trebuie tinut tot timpul astupat pentru a va asigura ca rozatoarele nu pot intra in casa prin el.
  • Zona gradinii trebuie de asemenea verificata pentru a va asigura ca nu exista mormane de gunoi care pot fi locuri perfecte pentru traiul sobolanilor.Daca sunt ramuri ale copacilor foarte lipite de casa Dvs., acestea pot fi utilizate ca punct de trecere pentru rozatoare pentru a intra in casa Dvs. De aceea graina trebuie foarte bine intretinuta.
  • Orice conducta sau caluri care intra in casa din exterior, pot fi posibile puncte de trecere pentru rozatoare. Aparatoare metalice contra rozatoarelor trebuie utilizate pentru a evita accesul acestora.
  • Este, de asemenea, esential de a avea grija de igiena si curatenie pentru a va pazi casa de rozatoare.
               
 Magazin.anti-danatori.com.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

marți, 18 decembrie 2012

De ce urineaza rozatoarele peste tot?

  Pentru a putea lupta impotriva unei infestari cu rozatoare si a intelege procesul de combatere a rozatoarelor, trebuie sa cunoasteti cat mai bine comportamentul acestora. O caracteristica a comportamentului rozatoarelor este ca acestea urineaza mai mult si in mai multe locatii decat orice alte mamifere. Acest lucru se intampla dintr-o multitudine de cauze incluzand faptul ca sobolanii si soarecii sunt obisnuiti sa lase un avertisment personal pentru alte rozatoare de sex opus prin care informeaza ca sunt disponibili pentru imperechere, isi arata dominatia, lasa urme pentru a putea circula mai usor in mediul lor sau folosesc urinarea ca pe o cale de a-si marca teritoriul.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Mirosul de urina pe care il lasa in urma are rolul de navigator pentru sobolani si soareci si ii ajuta sa se ghideze imprejurul coridoarelor, deoarece simtul vazului rozatoarelor nu este prea dezvoltat. Asadar, cat timp aveti soareci sau sobolani care lasa urme de urina in mansarda, de exemplu, mirosul acesta va continua sa atraga acesti daunatori inapoi in casa Dvs. pana cand nu este eliminat.
Atat sobolanii cat si soarecii lasa picaturi de urina peste tot pentru a-si promova propria disponibilitate sexuala. O singura picatura de urina are capacitatea de a lasa in urma o gramada de informatii personale in ceea ce priveste posesorul. Un sobolan este capabil sa detecteze intr-o clipita, printr-o singura adulmecare a unei mostre de urina, informatii despre un alt sobolan cum ar fi: gen, specie, statut social si statut sexual.
       Masculii dominanti par sa marcheze prin urina mai mult decat alti sobolani. Rata de marcare creste atunci cand ei simt aproprierea unei femele. Cantitatea de urina lasata intr-o urma depinde de nivelul de testosteron al sobolanilor sau soarecilor. Sobolanii femele lasa, de asemenea, urme, dar tendinta lor este de a lasa urme mai rar, cele mai multe urme le lasa cu o noapte inainte de a intra in calduri. Insa, cum femelele sobolani intra in calduri o data la 4 zile, putem spune ca si ele lasa destul de multe urme de urina. La fel ca si masculii, femelele lasa mai multe urme in momentul in care simt masculi in apropierea lor, in special masculi cu un nivel de testosteron ridicat.
     Soarecii si sobolanii lasa urme de urina nu doar ca o cale de a atrage sexul opus, dar cand urineaza in imprejurimile prin care s-au stabilit aceste urme ii ajuta sa navigheze cu usurinta. Rozatoarele nu au un simt al vederii foarte dezvoltat, ochii lor fiind obisnuiti sa detecteze doar niveluri inchise sau deschise de culoare. Prin urmare, rozatoarele se folosesc de simtul olfactil pentru a naviga, simtul mirosului acestora fiind adaptat perfect pentru a se ghida in mediul inconjurator. Daca un sobolan sau soarece adulmeca o urma din propria sa urina, capata automat un sentiment de confort stiind ca a mai fost in acea locatie anterior si se simte mai in siguranta. De asemenea, urmele de urina sunt ca niste cai de ghidare spre cuibul lor atunci cand au pornit in cautarea de mancare sau materiale pentru construirea cuibului. Rozatoarele au tendinta sa remarce daca un lucru s-a mutat din locul obisnuit in cadrul mediului in care traiesc.
    Sobolanii isi marcheaza cu urina alimentele si pe alti sobolani. Sobolanii si soarecii nou nascuti au tendinta de a imita obiceiurile de deplasare si de hranire ale adultilor, iar cand adulmeca urina de pe un anumit aliment au siguranta ca este o hrana sigur buna de mancat. Suna ciudat, dar femelele sobolan marcheaza cu urina masculii mai des atunci cand nu sunt in calduri. Ele au tendinta de a marca mai des masculii cu un inalt nivel de testosteron. Este un semn ca ele vor sa-si anunte viitorii parteneri ca, in momentul in care vor fi in calduri, ei sunt cei preferati pentru imperechere.
     Dupa cum ati vazut, urmele de urina atrag si mai multe rozatoare. Acum puteti intelege de ce este foarte important ca locurile din casa, podurile, pivnitele si alte spatii in care traiti sau pe care le utilizati pentru depozitare sau alte activitati trebuie mentinute curate. Nu va puteti baza doar pe otravuri, capcane, aparate cu ultrasunete sau aparate cu unde electromagnetice. Daca nu combinati toate metodele de combatere a rozatoarelor actiunea Dvs. s-ar putea sa nu aiba succes si sa ajungeti sa dati vina pe ineficienta unei metode sau a alteia.
  Magazin.anti-daunatori.com.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

luni, 17 decembrie 2012

Scaderiile de temperatura fac ca rozatoarele sa caute refugiu in casa Dvs. pe perioada iernii

Rozatoarele sunt acele specii care profita de orice, care poate fi in beneficiul lor. Intr-adevar, rozatoarele sunt nascute pentru a supravietui. Acest fapt sta in picioare in cazul rozatoarelor in anotimpurile reci. Cand vremea incepe sa se schimbe si devine rece si umeda, o locuinta calda si confortabila, cu o multime de alimente, poate servi ca un refugiu perfect pentru nevoile soarecilor si sobolanilor. Daca nu luati nicio masura de precautie, veti descoperi in curand ca aveti musafiri nepoftiti care se fac comozi. Trebuie, de asemenea, sa retineti ca rozatoarele nu au de gand sa paraseasca locuinta Dvs. cand anotimpul rece se termina, ci, in schimb, isi vor schimba permanent domiciliul la adresa Dvs.
Acesta este si motivul pentru care solicitarile din partea clientilor cresc in anotimpul rece.
Concept photo of a pet rodent in a wine glassUna dintre cele mai enervante calitati ale rozatoarelor este aceea ca ele pot ajunge in locuinta fara sa faca niciun zgomot. Asadar, de cele mai multe ori, nici macar nu le veti simti prezenta, decat atunci cand infestarea are loc cu adevarat. Rozatoarele vor lasa indicii clare, care va ajuta sa va dati seama ca au invadat casa si de aceea speram sa aducem la cunostinta Dvs. prin articolele pe care le scriem si sa va dam cele mai bune sfaturi de mentinere a locuintei fara daunatori.
Asadar, de ce credeti ca infestarile cu rozatoare au loc mai frecvent iarna decat vara?
In primul rand, trebuie sa intelegeti de ce rozatoarele se muta in casa Dvs. Lasand la o parte dorinta rozatoarelor de a se proteja de vremea rece de afara, un alt obiectiv de al lor este de a face rost de provizii suficente pentru vremea rece ce urmeaza. De aceea, de indata ce simt ca exista o diferenta de temperatura intre afara si interiorul casei Dvs., ele planuiesc sa se mute inauntru. De obicei, exista diferite puncte de acces din care pot alege pentru a patrunde in casa Dvs. Unele din locurile favorite includ usile de garaj si conductele de ventilatie. De aceea, scopul controlului rozatoarelor este nu numai de a elimina rozatoarele patrunse in casa, ci si de a impiedica o eventuala reintrare a acestora in locuinta Dvs. prin aceleasi puncte de acces.
 
Magazin.anti-daunatori.com.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

vineri, 14 decembrie 2012

Ati putea suferi de alergie la rozatoare fara sa stiti asta?

Multi proprietari de case sau birouri sunt nemultumiti sa afle ca biroul sau casa lor au fost infestate cu rozatoare.
Avand rozatoare in locul in care traiti sau lucrati nu este numai pur si simplu deranjant si nesigur, dar se poate dovedi a fi foarte costisitor pentru sanatatea Dvs. Rozatoarele sunt, de fapt, o clasa a mamiferelor care include soareci, sobolani si veverite. In mod normal, rozatoarele pot fi gasite oriunde pe planeta, Antarctica fiind singura exceptie.
 
rats roinsect
De ce ar trebui sa va ingrijorati daca aveti rozatoare in locuinta Dvs? 
Rozatoarele nu sunt direct cunoscute ca fiind otravitoare, dar faptul de a avea rozatoare in casa este indirect raspunzator pentru un numar de afectiuni, in special pentru indivizii care sunt predispusi sa faca alergii la sobolani.
Ca si cum poti fi alergic la pisici sau caini, poti fi de asemenea alergic la sobolani, soareci sau porcusori de guineea. In conformitate cu studiile speciale efectuate de departamentul de sanatate din statul Virginia, excrementele de rozatoare si urina acestora contin un tip special de proteina care poate cauza reactii alergice serioase la anumiti indivizi. Aceasta proteina cauzatoare de alergii nu se gaseste doar in excrementele rozatoarelor ci poate fi gasita si in parul acestora.
Lasand la o parte alergiile cauzate de excrementele rozatoarelor, rozatoarele pot fi de asemenea purtatoare a unui numar de boli infectioase cum ar fi Hantavirus, care poate fi fatal. 
Exista mai multe tipuri de alergeni, care sunt responsabili pentru alergiile la sobolani.
Alergenii de sobolani se incadreaza in urmatoarele trei categorii:
  • Celule de piele moarta
  • Saliva
  • Urina
Ceea ce face lucrurile si mai rele este natura foarte activa a rozatoarelor. De exemplu, in timp ce se ingrijesc, rozatoarele imprastie saliva pe blana lor, producand in acest proces alergeni din blana si parul lor. In al doilea rand, rozatoarele au tendinta de a ridica urina cu picioarele lor si de a raspandi aceasta urina in alte parti ale locuintei Dvs. Unii dintre acest alergeni sunt uscati si ca niste fulgi; de aceea acestia pot fi cu usurinta transportabili in aer si pot calatori prin conductele de aer si sa se aseze pe mobilierul sau pe salteaua din dormitorul Dvs. Acesti alergeni transportabili prin aer reprezinta cele mai intalnite cauze de alergii din partea rozatoarelor. 

Simptomele alergiilor provenite de la rozatoare

Desi, de cele mai multe ori, puteti gasi semne ale invaziei rozatoarelor in locuinta Dvs, dar nu sunteti capabili sa le observati, puteti totusi determina prezenta acestora prin observarea unor diverse simptome. O cale prin care puteti intelege ca aveti de-a face cu problema rozatoarelor in casa Dvs. este atunci cand experimentati eruptii ciudate care apar pe corpul Dvs. fara a sti care este cauza sau daca experimentati simptome alergice, atunci cand stiti ca nu este sezonul cand in mod normal faceti alergii.
Simptomele alergice la sobolani pot aparea imediat daca sunteti predispusi la alergii cauzate de excrementele rozatoarelor. Simptomele includ nas infundat, mancarime la nivelul ochilor, mancarimi, tuse, eruptii cutanate, dificultati in respiratie si alte probleme respiratorii.
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

joi, 13 decembrie 2012

Excrementele de soareci, un mod de depistare a unei infestari cu rozatoare

Unul dintre elementele care atesta o posibila infestare cu soareci este prezenta excrementelor de soareci.
Excrementele de soareci sunt, de obicei, de culoarea neagra avand o lungime intre 0.32 cm si 0.64 cm. Sunt mai groase la mijloc, ingustandu-se la fiecare capat, de obicei, pana la un punct. Ca  o comparatie excrementele de soareci de culoarea maro sunt mult mai mari, intre 1.27 cm – 1.95 cm si contondente la ambele capete.
Un singur soarece va depozita 70 de excremente pe zi, lasand in urma cateva in acelasi timp.
Sorecii nu au un loc anume unde isi fac nevoile. Ei isi lasa excrementele haotic pe unde trec, de-a lungul itinerariilor lor, in colturi si in apropierea hranei lor. De obicei ei nu lasa excremente in cuibul lor. 

grafic copyLa 70 de excremente pe zi, un singur soarece poate lasa in urma lui 25.000 excremente intr-un an. Iar aceste excremente nu se descompun. Se pot gasi cu usurinta exremente de soareci care stau in acelasi loc, de ani intregi. De aceea, este foarte important de a putea face diferenta intre excrementele recente si cele foarte vechi.
Cele recente sunt de obicei de un negru lucios, avand un aspect stralucitor sau umed.
Ecrementele recente sunt moi, cu un aspect de chit la atingere. Dupa cateva zile excrementele devin uscate si sfaramicioase. Excrementele vechi se sfarama cand sunt zdrobite, pe cand cele proaspete nu. Excrementele foarte vechi isi schimba culoarea din negru spre gri si pot avea un aspect mucegait sau prafuit. Daca soarecii s-au hranit cu momeli colorate contra rozatoarelor, excrementele pot avea diverse culori, cum ar fi verde, albastru sau roz in loc de culoarea neagra.

Unii experti pot face niste aproximatii referitor la numarul de soareci dintr-o anumita zona, bazandu-se pe numarul de excremente gasite. Asa cum deja ati aflat, poate fi foarte complicat sa se faca deosebire intre excrementele noi si cele vechi, de aceea, chiar si specialistii in controlul daunatorilor vor matura excrementele dintr-un anumit spatiu si cand se vor intoarce isi vor da seama ca excrementele sunt recent depozitate de la ultima lor vizita, aceasta insemnand ca problema soarecilor inca persista.
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

miercuri, 12 decembrie 2012

Performanta aparatului cu ultrasunete impotriva soarecilor, sobolanilor PR-220.4

PR-220.4 este un aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor, sobolanilor, destinat pentru alungarea acestor daunatori intr-un mod ecologic, fara a utiliza substante chimice toxice si fara a polua. Pe langa acesti daunatori, indeparteaza si veveritele, liliecii si paianjenii.
Aparatul PR-220.4 acopera suprafata de 360 de metri patrati.
Este ideala utilizarea acestui  aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor in incaperi mai mari, cum ar fi: case, birouri, garaje, depozite, etc. Ultrasunetele emise de acest aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor la o gama de frecventa variata 20.000 – 30.000 Hz afecteaza capacitatea auditiva si sistemul nervos al acestora, iar acestea inceteaza sa se hraneasca si sa se reproduca si parasesc in cele din urma  zona protejata de aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor. Cu toate acestea, datorita frecventei ridicate, aparatul nu afecteaza si nu deranjeaza in nicun mod oamenii. Lumina intermitenta a acestui aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor ajuta sa creeze panica in randul rozatoarelor.

Rat1Efectul initial, dupa functionarea continua a acestui aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor, apare dupa aproximativ 12-14 zile si un maxim dupa aproximativ 25 de zile. In aceasta perioada veti constata o activitatea crescuta a rozatoarelor. Acest lucru este normal – din cauza undelor ultrasonice emise de aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor, sobolanilor, parasesc salasurile lor, iar mai tarziu locul.
Odata ce aparatul este conectat la priza, clipirea unui indicator luminos si prezenta unui sunet, care persista cateva secunde la pornirea aparatului, dovedeste autotestarea.
Consumul de energie electrica este redus, doar 9W. In timpul functionarii acestui aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor, este posibil sa se auda pocnituri sau alte sunete ciudate. Aceste sunete se datoreaza semnalelor modulate, ceea ce face parte din functionarea normala a aparatului cu ultrasunete. Forma si frecventa de impulsuri este in continua schimbare, previne obisnuinta rozatoarelor.
Dupa alungarea rozatoarelor este important sa sigilati toate gaurile in pereti si pardoseli, ce ar putea constitui o cale de intrare pentru rozatoare.

Cand utilizati aparatul PR-220.4 este important sa tineti cont de urmatoarele:
  1. Ultrasunetele emise pot fi absorbite de suprafete moi (covoare., perdea etc).
  2. Suprafetele dure, solide pot reverba ultrasunetele.
  3. Ultrasunetele se deplaseaza mai usor intr-un mediu cald decat rece. Umiditatea reduce emisia ultrasunetelor. Un nivel de umiditate mai mare de 85% poate afecta in mod serios performanta aparatului.
  4. Ultrasunetele nu pot penetra peretii.
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

marți, 11 decembrie 2012

Controlul daunatorilor intr-un restaurant

Am auzit o stire recenta despre un restaurant fast food cum ca s-ar plimba soarecii prin sala de mese in timpul orelor de program. Pentru un om obisnuit ar putea parea socant, dar cunoscand comportamentul sorecilor putem privi dintr-un alt unghi aceasta problema. Un singur lucru e sigur si anume ca nu este neobisnuit pentru soareci sa se afle intr-un restaurant. Acesta este motivul pentru care exista activitatea de control a daunatoilor. Si nu toata lumea o face sau o face necorespunzator. Daca s-ar lua toate masurile de control a daunatorilor, atunci ar fi putin probabil sa se plimbe soarecii ca la ei acasa prin sala de mese a unui restaurant, dar, tinand cont de faptul ca un restaurant este plin de mancare, incalzit de la cuptoare si plin de umezeala de la apa de la chiuvete, putem spune ca un restaurant este raiul soarecilor. Si nu neaparat din aceste cauze, dar exista un milion de cai prin care soarecii pot patrunde intr-un restaurant.
 
ratsScopul principal este de a-i prinde si a-i eradica inainte sa apuce sa se reproduca si sa devina o reala problema. Specialistii in combaterea soarecilor de casa trebuie sa fie sarguinciosi in mentinerea capcanelor si a altor dispozitive de control exact in locurile in care este nevoie si trebuie sa se bucure de cooperarea si sprijinul restaurantului. Este un efort de echipa. Specialistul combaterea soarecilor de casa este acolo poate o jumatate de ora pe saptamana, pe cand personalul restaurantului este acolo tot timpul. Pe langa faptul ca personalul restaurantului trebuie sa transmita specialistului in combaterea daunatorilor tot ceea ce vede legat de soareci si sobolani, acesta va trebui, de asemenea, sa faca toate reparatiile si modificarile necesare pentru a face din restaurant un mediu mai putin primitor pentru rozatoare sa daunatori. 
 
Cand povesti ca aceasta despre soareci care se plimba prin restaurante ajung la urechile oamenilor toata lumea este contrariata, dar dupa un timp lucrurile se vor calma si totul va reveni la normal. Adevarul este ca exista tot felul de insecte si soareci peste tot in lume si probabil si in restaurantul Dvs. favorit, iar tot ce puteti spera este o activitate buna de control a daunatorilor din partea managerilor restaurantului si, nu uitati, cel mai importat cuvant din controlul  daunatorilor este controlul. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

luni, 10 decembrie 2012

Dispozitiv pentru alungarea pisicilor

Aparatul anti pisici are pe panoul frontal un senzor de miscare cu infrarosu PIR, si un difuzor special capabil sa emita ultrasunete. Odata ce senzorul va detecta miscare, va actiona boxa. Undele ultrasonice emise de difuzor nu sunt percepute de oameni, intrucat sunt in afara spectrului perceput de acesta. In schimb, animalele vor fi deranjate de ultrasunete, afectandu-le sistemul auditiv, si fortandu-le sa paraseasca zona acoperita de aparat. 
Aparatul poate fi folosit oriunde, datorita posibilitatii alimentarii acestuia cu 6 baterii 1.5V AA. Puteti monta aparatul anti pisici in gradina, in locul de joaca al copiilor, pe terasa, langa piscina, practic oriunde doriti sa nu permiteti accesul animalelor si pasarilor, ce pot provoca daune si mizerie, nefiind in acelasi timp nevoiti sa intindeti prelungitoare prin curte in cazul in care nu aveti in apropiere o priza. 
 
Pentru pornire, aveti in partea inferioara a aparatului, un buton cu 2 pozitii, ON – deschis / OFF – inchis. Pozitionati butonul in pozitia ON, iar acesta va incepe sa va protejeze zona imediat. Senzorul de miscare va activa ultrasunetele doar cand va detecta miscare, in rest aparatul fiind in stare  de repaus pentru a economisi bateriile, folosind doar o mica parte din energie pt. a alimenta senzorul.
Tot in partea inferioara, mai gasim un buton de test, marcat de un V, pe care atunci cand il apasam, ne va simula modul in care animalele percep aceste ultrasunete.
Langa butonul ON/OFF, mai gasim mufa pt. alimentare la reteaua electrica 220V. (adaptorul nu este inclus in pachet).
 
wildcatPuteti folosi aparatul anti pisici in exterior, pt. a va proteja zonele in care nu doriti sa permiteti accesul cainilor, pisicilor, pasarilor sau altor animale.
Carcasa din material plastic ABS, de foarte mare calitate, este conceputa sa reziste la intemperii medii. Nu expuneti insa aparatul la stari ale vremii extreme, intrucat riscati deteriorarea carcasei aparatului, si implicit a mecanismului interior.
Va puteti proteja gradinile de flori sau legume, serele, zona piscinei, spatiul de joaca al copiilor, terasa, zona gratarului. Il puteti folosi in drumetii sau cand iesiti cu cortul, pt. a va proteja noaptea de actiunea animalelor salbatice din padure.
 
Avantaje:
Ultra portabil: alimentat cu 6 baterii si avand o carcasa compacta, aparatul poate fi amplasat oriunde, chiar daca nu exista retea publica de alimentare cu energie electrica
Eficient: senzorul ce detecteaza miscare va actiona boxa ce emite ultrasunete doar cand va simti prezenta animalelor, economisind astfel energie si durata de viata a bateriilor
Modern: veti avea un spatiu lipsit de animale, fara stres, fara nervi, fara a mai recurge la metodele traditionale de alungare a acestora ce constau in matura sau pietre
Ecologic: nu omoara animalele, nu le afecteaza sanatatea, nu polueaza, nu produce fum sau foc, nu foloseste substante toxice.
Sigur: nu va afecteaza familia, copiii, batranii; are incorporat circuit electronic pt. a preveni scurtcircuitul. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

vineri, 7 decembrie 2012

Daune cauzate de caini

Urina de caine contine o concentratie foarte ridicata de azot. Azotul produce un beneficiu pentru fertilizarea pamantului, insa, din cauza concentratiei, poate rezulta si moartea spatiului verde. Cateii, in special, cauzeaza daune mai mari decat cainii, deoarece acestia au tendinta de a urina intr-un singur loc. Cainii tind sa marcheze teritoriul in mai multe locuri si sa-l urineze in cantitati mici.
Atunci cand cainii urineaza pe peluza, scormonesc iarba, provocand aparitia unor pete maronii circulare.Ati putea incerca, de asemenea, intre timp, pulverizarea zonei afectate cu apa din abundenta, cat mai curand posibil, pentru a neutraliza urina.
 
caini maidaneziSolutia cea mai eficenta de a utiliza aparate cu ultrasunete anti caini pentru a descuraja cainele sa urineze intr-o zona desemnata.
Aparatul anti caini  PR-220.6 este conceput pentru a face fata infestariilor de caini intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Aparatul, pe langa ca alunga cainii, protejeaza proprietatea si de alti daunatori, cum ar fi soareci, sobolani, pisici, veverite, nevastuici, dihori,  vulpi si lilieci.
 
Aparatul anti caini emite intermitent ultrasunete puternice, care afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a cainilor si in cele din urma ii determina sa paraseasca zona de 360 mp. Se alimenteaza aparatul anti caini la priza de 220 V.
Aparatul anti caini este calibrat la o gama de frecventa variata intre 8 kHz – 41kHz, care ii permite utilizatorului de a alege intre trei moduri de utilizare in functie de daunatorii vizati. Forma si frecventa impulsurilor variaza in mod constant.
 
Se pot seta urmatoarele moduri de functionare:
 
MODUL I – gama de frecventa intre  20 – 30 kHz – eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor si a catorva insecte.
MODUL II – gama de frecventa intre 14 – 41 kHz – eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor, etc.
MODUL III – gama de frecventa intre 8 – 41 kHz eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor, etc. Acesta este cel mai eficent mod de operare si este in domeniul de audibilitate umana. Acest lucru previne obisnuninta daunatorilor
Acest aparat anti caini este ideal pentru a fi utilizat in case, garaje, depozite, birouri, restaurante.
Primele semne ale efectelor acestui dispozitiv se observa din prima zi de instalare a aparatului anti caini. Se recomanda sa se instaleze pe un perete la o inaltime 25-30 cm de sol. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 6 decembrie 2012

Ultrasunetele si luminile intermitente provoaca panica intre rozatoare

Rozatoarele pot provoca daune masive economice in întreprinderi din industria alimentara, depozite de cereale, precum si in restaurante, case private, deoarece consuma si contamineaza alimentele gasite. Soarecele de casa este, de asemenea, purtator de numerosi agenti patogeni si paraziti. Astfel, el poate transmite leptospiroza, Salmonella, virusi si paraziti, precum acarienii si puricii. Puteti preveni si combate acesti daunatori cu aparate ultrasunete. 
 
Aparatul PR500.2 folosește o noua tehnologie de ultrasunete variabile in continuu si lumini intermitente, care afecteaza neplacut capacitatea auditiva si sensoriala a daunatorilor, fortandu-le sa fuga din zona in care este instalat aparatul. Cu toate acestea, datorita frecventei lor inalte, ultrasunetele nu deranjeaza si nu afecteaza oamenii in niciun fel. Luminile intermitente au un impact suplimentar asupra rozatorelor pe langa emisia ultrasunetelor. 
 
Fluxul constant al valurilor de sunete de inalta frecventa si lumina intermitenta impiedica functiile vitale ale rozatoarelor si  provoaca panica printre ele. De asemenea, impidica procesul de imperechere si hranire al rozatoarelor si, in curand, ii va face sa paraseasca zona acoperita de 160 mp. Ultrasunetele variaza intre gama de frecventa 20-36 kHz, care impiedica habitarea rozatoarelor. Aparatul, de asemenea, reduce si numarul altor daunatori, cum ar fi paianjeni, gandaci de bucatarie si furnici.
 
rat
Aparatul antisoareci se conecteaza la priza de 220 V. Clipirea unui Led indica succesiv functionarea aparatului antisoareci. Amplasarea aparatului antisoareci se face in apropierea zonei de infestare cu rozatoare. Consumul de curent al aparatului antisoareci este foarte redus, doar 7W.
Utilizatorul poate comuta aparatul antisoareci intre doua moduri de lucru: ultrasunete emise sau ultrasunete emise + lumina intermitenta. Pentru o performanta mai mare recomandam lasarea in functiune a aparatului antisoareci pe toata perioada anului. Este important sa aruncati gunoiul in mod regulat pentru a nu atrage rozatoarele. Profilaxia duce la performante mai bune si rezultate mai rapide. 
 
Primele semne ale efectului dispozitivului de antisoareci se observa in termen de la 10  pana la 12 zile. Performanta optima este atinsa aproximativ dupa o saptamana. Pe parcursul acestei perioade, orice crestere brusca a activitatii rozatoarelor nu este iesita din comun. Ultrasunetele si lumina intermitenta ale aparatului antisoareci forteaaza ca rozatoarele sa fuga din zona si sa caute in alta parte un alt adapost. La scurt timp, dupa functionarea aparatului antisoareci, vor disparea complet. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

miercuri, 5 decembrie 2012

Sfaturi utile si metode impotriva rozatoarelor

Soarecii si sobolanii sunt considerati daunatori, deoarece acestia ne pot transmite boli, pot provoca pagube cladirilor si pot distruge alimentele depozitate.
Multi oameni considera ca prezenta rozatoarelor este ingrijoratoare in casa sau curte.
Un gospodar poate face multe pentru a preveni infestarea rozatoarelor prin mentinerea curata a proprietatii, sigilarea gaurilor ramase pe langa tevi, conductelor care trec prin pereti.
Evitati lasarea excesiva a alimentelor afara pentru pasari si animale domestice. Inlaturati acumularea deseurilor pentru a nu deveni sursa de hrana a rozatoarelor. Indepartati gramezile de cherestea pentru ca sa nu devina adostul perfect al rozatoarelor.
In ciuda standardelor bune de igiena, infestarea, uneori, poate avea loc. In astfel de circumstante, va fi necesar sa luati masuri impotriva rozatoarelor.
 
Nu exista niciun anotimp specific pentru deratizare si este esential sa alegi o varianta de a indeparta sau de a extermina rozatoarele imediat dupa ce problema a fost identificata.
Lasand orice infestare netratata, permite dezvoltarea si inmultirea excesiva a rozatoarelor. Pe langa cresterea numarului de rozatoare, creste si riscul de degradare a cladirii. Acest lucru va agrava deratizarea, care va fi mai dificila si costisitoare.
Controlul impotriva rozatoarelor este de recomandat sa se faca in momentul descoperirii urmelor de rozatoare, in caz contrar, cauzele care stau la baza infestarii rozatoarelor pot ramane si este probabil ca reinfestarea sa apara.
 
In urma unui tratament este importanta urmarirea rozatoarelor termen de sapte zile. In cazul in care nu veti gasi nicio dovada suplimentara a activitatii lor si deratizarea ati facut-o cu momeli toxice, ar trebui sa le eliminati. Daca doriti evitarea periodica a controlului de deratizare, este recomandata achizitionarea unui aparat cu ultrasunete antidaunatori pentru protectia familiei Dvs. impotriva rozatoarelor.
In cazul in care tratamentul esueaza, este probabil ca momeala nu a fost plasata intr-o pozitie corespunzatoare, sau nu a fost inlocuita la timp. Prezenta alimentelor alternative, cum ar fi gunoiul, sau imigratia sobolanilor de dinafara, poate prelungi, de asemenea, controlul.
Cel mai bine este, sa eliminati rozatoarele moarte, ori de cate ori este nevoie, pentru ca decompunerea rozatoarelor emana un miros intepator, care poate persista timp de 7 pana la 10 zile, uneori si mai mult. In momentul in care eliminati corpurile moarte ale rozatoarelor nu trebuie sa folositi saci uzati, ci e bine sa puneti aceste ramasite in pungi de plastic sau într-un container rigid și apoi puneți ambalajul într-un coș sau sac pentru colectarea deșeurilor. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

marți, 4 decembrie 2012

Aparatul cu unde electromagnetice anti daunatori va rezolva problema daunatorilor ascunsi in pereti

Acum nu mai trebuie sa va rusinati daca aveti invitati in casa Dvs. care se tem de daunatori. Pentru a elimina acest stres, puteti achizitiona modelul PR-220.1 care este un aparat cu unde electromagnetice anti daunatori si va veti alege cu un mediu lipsit de gandaci, soareci, sobolani si alte rozatoare.
Acest  aparat cu unde electromagnetice anti daunatori nu este deloc daunator si nu contine otravuri spre deosebire de pesticide, care sunt daunatoare mediului inconjurator si polueaza aerul pe care il respiram. Ofera o siguranta deosebita si copiilor.

Acest aparat cu unde electromagnetice anti daunatori,  foloseste cea mai noua tehnologie, emitand un camp electromagnetic, traversand toata instalatia electrica, iritand rozatoarele si gandacii ascunsi in pereti, tocuri de usi si ferestre, sub pardoseli, in locuri neizolate, sub parchet si in alte locuri unde ultrasunetele nu pot patrunde. Acest camp electromagnetic este deranjant pentru daunatorii casei dvs. fortandu-i sa paraseasca suprafata de 120 mp, acoperita de aparat antidaunatori.  Acest aparat cu unde electromagnetice anti daunatori reprezinta o alternativa la pesticide si la mijloacele mecanice. In general, un aparat cu unde electromagnetice anti daunatori nu va da rezultate imediat, decat dupa 10-12 zile.
 
pr 220.1 ratsUn alt element pentru care sa cumparati acest aparat cu unde electromagnetice anti daunatori ar fi acela ca nu omoara daunatorii casei, ci ii alunga intr-o locatie diferita. De obicei, foarte multe persoane sunt descurajate cand vad daunatori morti pe care este necesar, dupa capturarea lor, sa-i indeparteze din casa. In acest caz, intervine singura grija  de a lasa aparatul antidaunatori in priza pe tot parcursul anului pentru a proteja peretii de un potential de infestare cu rozatoare si gandaci.
Consumul acestui aparat cu unde electromagnetice anti daunatori este foarte scazut, doar 7 W si il puteti utiliza in orice zone particulare si comerciale. Un aparat cu unde electromagnetice anti daunatori acopera doar un singur nivel dintr-o cladire, care sa nu depaseasca suprafata de 120 mp. In caz contrar, veti utiliza mai multe aparate antidaunatori cu unde electromagnetice.

Toate aparatele de la firma Pest-X-Repel sunt testate in laboratoare acreditate si sunt certificate in conformitate cu cerintele directivelor europene D73/23/CEE si D89/336/CEE. Aparatele Pest-X-Repel corespund cerintelor legislatiei europene pentru marcaj CE pe aparatele electrice.
Firma producatoare este certificata conform cerintelor ISO 9001.2000 de catre Registrul Lloyd’s in 2004. In 2009 conform cerintelor ISO 9001:2008 sistemul de management al calitatii este pre-certificat.

Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

luni, 3 decembrie 2012

Sfaturi pentru a elimina rozatoarele

Pentru unii, invazia soarecilor reprezinta o problema drastica comparativ cu cea a sobolanilor. Soarecii cauta zone calduroase, iar aceste creaturi mici a faunei salbatice sunt recunoscute dupa germenii si bacteriile transmise si pot prezenta un pericol casei tale.
Sobolanii  pot patrunde oriunde in resedinta, iar daca aveti copii mici planul principal ar trebuie sa fie sa scapati de acesti daunatori.
Acesti daunatori au capacitatea de a mesteca sau ciuguli mobilierul din casa si in multe cazuri cablurile electrice si fatada invelita a produselor electrice (boxe), care ar putea sa duca la defectiune. De asemenea, defectiunile provocate de sobolani cablurilor electrice pot provoca incendii in casa.
In cazul in care veti auzi in mod constant sunete discordante: racaieli in interiorul plafoanelor sau in pereti, cel mai probabil sa aveti problema cu rozatoarele.
 
ratsRozatoarele au un miros exclusiv, iti dau impresia ca mirosul lor seamana cu amoniacul. Sobolanii patrund, de obicei, in destinatii ascunse de ex. placi fibrolemnoase si propulseaza. Aceasta parte a faunei salbatice profita de resursele taiate pentru crearea cuiburilor.
Se cunosc multe strategii valoroase pentru a reduce numarul acestor daunatori. Evitarea acestei probleme duce in mod regulat la cresterea numarului daunatorilor.
Blocarea cailor de acces, a intrarilor in casa ta poate fi o solutie semnificativa si nu atat de complicata ca problema infestarii, cand este necesar sa scapi de rozatoare.
Sobolanii sunt fascinati de produsele alimentare.
Pentru sanatatea familiei un factor important este curatenia si este de ramarcat faptul ca sa va asigurati sa fie spalata podeaua si sub canapele si aparatul frigorific, care pot atrage sobolanii si soarecii.
 
O strategie suplimentara de a respinge eficient soarecii si sobolanii este la fel de simpla utilizand aparatele cu ultrasunete si unde electromagnetice. Aceste produse revolutionare, emit sunete audio peste limita urechii umane ce vor descuraja soarecii si sobolanii sa ramana in casa ta.
In cazul in care casa ta a fost deja devastata de rozatoare poti alege de multe ori si metoda convetionala de a reduce numarul rozatoarelor. Poti utiliza capcane mecanice, statii de intoxicare si ca momeala este potrivita: untul de arahide. Ciocolata, uneori, este o momeala mai ademenitoare in comparatie cu mozarella.
In cazul in care ati utilizat toate metodele si tot nu ati scapat de infestarea cu acesti daunatori, ar trebui sa luati in considerare angajearea unei firme specializate in deratizare care sa va ajute sa scapati de aceasta problema. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.