marți, 11 decembrie 2012

Controlul daunatorilor intr-un restaurant

Am auzit o stire recenta despre un restaurant fast food cum ca s-ar plimba soarecii prin sala de mese in timpul orelor de program. Pentru un om obisnuit ar putea parea socant, dar cunoscand comportamentul sorecilor putem privi dintr-un alt unghi aceasta problema. Un singur lucru e sigur si anume ca nu este neobisnuit pentru soareci sa se afle intr-un restaurant. Acesta este motivul pentru care exista activitatea de control a daunatoilor. Si nu toata lumea o face sau o face necorespunzator. Daca s-ar lua toate masurile de control a daunatorilor, atunci ar fi putin probabil sa se plimbe soarecii ca la ei acasa prin sala de mese a unui restaurant, dar, tinand cont de faptul ca un restaurant este plin de mancare, incalzit de la cuptoare si plin de umezeala de la apa de la chiuvete, putem spune ca un restaurant este raiul soarecilor. Si nu neaparat din aceste cauze, dar exista un milion de cai prin care soarecii pot patrunde intr-un restaurant.
 
ratsScopul principal este de a-i prinde si a-i eradica inainte sa apuce sa se reproduca si sa devina o reala problema. Specialistii in combaterea soarecilor de casa trebuie sa fie sarguinciosi in mentinerea capcanelor si a altor dispozitive de control exact in locurile in care este nevoie si trebuie sa se bucure de cooperarea si sprijinul restaurantului. Este un efort de echipa. Specialistul combaterea soarecilor de casa este acolo poate o jumatate de ora pe saptamana, pe cand personalul restaurantului este acolo tot timpul. Pe langa faptul ca personalul restaurantului trebuie sa transmita specialistului in combaterea daunatorilor tot ceea ce vede legat de soareci si sobolani, acesta va trebui, de asemenea, sa faca toate reparatiile si modificarile necesare pentru a face din restaurant un mediu mai putin primitor pentru rozatoare sa daunatori. 
 
Cand povesti ca aceasta despre soareci care se plimba prin restaurante ajung la urechile oamenilor toata lumea este contrariata, dar dupa un timp lucrurile se vor calma si totul va reveni la normal. Adevarul este ca exista tot felul de insecte si soareci peste tot in lume si probabil si in restaurantul Dvs. favorit, iar tot ce puteti spera este o activitate buna de control a daunatorilor din partea managerilor restaurantului si, nu uitati, cel mai importat cuvant din controlul  daunatorilor este controlul. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT