miercuri, 12 decembrie 2012

Performanta aparatului cu ultrasunete impotriva soarecilor, sobolanilor PR-220.4

PR-220.4 este un aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor, sobolanilor, destinat pentru alungarea acestor daunatori intr-un mod ecologic, fara a utiliza substante chimice toxice si fara a polua. Pe langa acesti daunatori, indeparteaza si veveritele, liliecii si paianjenii.
Aparatul PR-220.4 acopera suprafata de 360 de metri patrati.
Este ideala utilizarea acestui  aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor in incaperi mai mari, cum ar fi: case, birouri, garaje, depozite, etc. Ultrasunetele emise de acest aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor la o gama de frecventa variata 20.000 – 30.000 Hz afecteaza capacitatea auditiva si sistemul nervos al acestora, iar acestea inceteaza sa se hraneasca si sa se reproduca si parasesc in cele din urma  zona protejata de aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor. Cu toate acestea, datorita frecventei ridicate, aparatul nu afecteaza si nu deranjeaza in nicun mod oamenii. Lumina intermitenta a acestui aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor ajuta sa creeze panica in randul rozatoarelor.

Rat1Efectul initial, dupa functionarea continua a acestui aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor, apare dupa aproximativ 12-14 zile si un maxim dupa aproximativ 25 de zile. In aceasta perioada veti constata o activitatea crescuta a rozatoarelor. Acest lucru este normal – din cauza undelor ultrasonice emise de aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor, sobolanilor, parasesc salasurile lor, iar mai tarziu locul.
Odata ce aparatul este conectat la priza, clipirea unui indicator luminos si prezenta unui sunet, care persista cateva secunde la pornirea aparatului, dovedeste autotestarea.
Consumul de energie electrica este redus, doar 9W. In timpul functionarii acestui aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor, este posibil sa se auda pocnituri sau alte sunete ciudate. Aceste sunete se datoreaza semnalelor modulate, ceea ce face parte din functionarea normala a aparatului cu ultrasunete. Forma si frecventa de impulsuri este in continua schimbare, previne obisnuinta rozatoarelor.
Dupa alungarea rozatoarelor este important sa sigilati toate gaurile in pereti si pardoseli, ce ar putea constitui o cale de intrare pentru rozatoare.

Cand utilizati aparatul PR-220.4 este important sa tineti cont de urmatoarele:
  1. Ultrasunetele emise pot fi absorbite de suprafete moi (covoare., perdea etc).
  2. Suprafetele dure, solide pot reverba ultrasunetele.
  3. Ultrasunetele se deplaseaza mai usor intr-un mediu cald decat rece. Umiditatea reduce emisia ultrasunetelor. Un nivel de umiditate mai mare de 85% poate afecta in mod serios performanta aparatului.
  4. Ultrasunetele nu pot penetra peretii.
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT