vineri, 28 decembrie 2012

Protectie impotriva rozatoarelor in toate directiile cu aparatul Pestmaster AG360

Pestmaster AG360 este un dispozitiv cu ultrasunete conceput pentru a face fata infestariior de rozatoare intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Dispozitivul este eficient impotriva soarecilor, sobolanilor, gandacilor de bucatarie, gandacilor de Colorado, furnicilor, paienjenilor, soparlelor, greierilor, puricilor, capuselor si altele.
Este o noua metoda care reprezinta o descoperire inovatoare in combaterea daunatorilor.
Acestaparat emite ultrasunete care afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a daunatorilor si in cele din urma ii determina sa paraseasca zona afectata. Efectele acestui aparat acopera o suprafata de pana la 370 mp. Emiterea constanta a ultrasunetelor impiedica functiile vitale ale rozatoarelor si cauzeaza panica in randul acestora. De asemenea, influenteaza procesele de imperechere si hranire.
 
sobolaniAcest dispozitiv cu ultrasunete impotriva rozatoarelor are un design atragator, fiind dotat cu trei boxe, astfel incat ultrasunetele emise acopera 360 de grade. Frecventa este continuu variabila, astfel incat daunatorii sa nu devina imuni. LED-ul din partea superioara a aparatului arata functionarea corecta a aparatului.
Primele semne ale efectelor acestui dispozitiv cu ultrasunete impotriva rozatoarelor se observa intr-o perioada de 12-14 zile din momentul punerii in functiune. Performanta optima este obtinuta in aproximativ 25 de zile de la instalare. Pe parcursul acestei perioade, orice crestere brusca in activitatea rozatoarelor este normala.
 
Instalare:
Odata introdus in priza, LED-ul rosu de pe aparat se va aprinde, indicand o buna functionare. Dvs. nu veti auzi nimic, dar aparatul va incepe sa emita imediat ce a fost introdus in priza. Puteti verifica functionarea boxelor prin comutarea butonului de TEST din partea inferioara a aparatului in pozitia ON. Puteti observa astfel modul in care daunatorii percep ultrasunetele. 
 
Aplicabilitate:
Destinat uzului impotriva soarecilor, sobolanilor, gandacilor de bucatarie, gandacilor de Colorado, furnicilor, paienjenilor, soparlelor, greierilor, puricilor, capuselor si altele.
Design-ul este unul modern. Carcasa este de dimensiuni compacte, fabricata dintr-un plastic foarte robust. Aparatul poate fi instalat cu succes in gradinite, scoli, magazine alimentare, restaurante, sali de mese, cluburi de noapte, etc. Nu va atrage atentia, intrucat nu foloseste fum, otravuri, chimicale sau alte substante periculoase. LED-ul este discret, si nu atrage atentia. 
Aparatul nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani, si nici animalele de companie precum caini, pisici, papagali. Poate afecta insa porcusorii de guineea, hamsterii, sinsila si diverse reptile.
 
Avantaje:
Design modern – se poate folosi cu succes in cladiri de birouri, gradinite, scoli, sali de fitness, restaurante, clinici medicale.
Constructie robusta
Dimensiuni compacte
LED de control a bunei functionari
Non toxic – nu foloseste chimicale, otravuri sau alte substante periculoase
Ecologic – nu polueaza aerul, nu omoara animalele
Sigur – nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani, sau animelele de companie 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT