miercuri, 19 decembrie 2012

Etape importante privind asigurarea unui mediu fara rozatoare

     Rozatoarele au capacitatea de a face ravagii in casa Dvs, indiferent cat sunt de mici. Nu numai ca sunt iritante, dar ele pot provoca o multime de daune materiale si probleme de sanatate. Rozatoarele pot mesteca lucruri din casa, pot prada alimente si pot raspandi o serie de boli. Inainte de a gasi acces rozatoarele in casa, este esentiala verificarea urmelor de rozatoare. Cand vine vorba de verificarea rozatoarelor in casa, va trebui sa localizati toate punctele care pot permite intrarea sobolanilor sau soarecilor si sa sigilati toate acele locuri. De asemenea, este esential sa mentineti o buna igiena si conditii sanitare, astfel incat sa descurajati infestarea rozatoarelor. Daca veti urma acesti pasi de actiuni, puteti sa tineti cu siguranta rozatoarele la distanta.
mice_05_resize
Prima tinta ar trebui sa fie blocarea tuturor puncte de intrare:
  • Cand rozatoarele patrund in casa, trebuie sa incepeti prin inspectarea fundatiei cladirii in scopul de a gasi gauri sau alte goluri. Gaurile, care sunt suficenti de largi pentru a permite intrarea rozatoarelor, trebuiesc astupate. Cele mai bune materiale pentru a bloca accesul prin aceste gauri este plasa de sarma sau spuma.
  • Urmatorul pas este inspectarea tuturor partilor de acces in casa Dvs, cum ar fi usile si ferestrele. Trebuie sa va asigurati, ca toate ferestrele si  usile se inchid corespunzator fara a lasa nicio distanta, deoarece aceste goluri ar putea fi puncte de intrare pentru rozatoare. Pentru a astupa orice gaura de acest gen, puteti folosi placi metalice de mici dimensiuni.
  • O alta parte a locuintei Dvs care trebuie examinata bine este acoperisul. Verificati ventilatoarele, aerisitoarele si cosurile de fum pentru a nu avea crapaturi, gauri sau fisuri. Daca sunt gasite, gaurile trebuie umplute, iar cosul de fum trebuie tinut tot timpul astupat pentru a va asigura ca rozatoarele nu pot intra in casa prin el.
  • Zona gradinii trebuie de asemenea verificata pentru a va asigura ca nu exista mormane de gunoi care pot fi locuri perfecte pentru traiul sobolanilor.Daca sunt ramuri ale copacilor foarte lipite de casa Dvs., acestea pot fi utilizate ca punct de trecere pentru rozatoare pentru a intra in casa Dvs. De aceea graina trebuie foarte bine intretinuta.
  • Orice conducta sau caluri care intra in casa din exterior, pot fi posibile puncte de trecere pentru rozatoare. Aparatoare metalice contra rozatoarelor trebuie utilizate pentru a evita accesul acestora.
  • Este, de asemenea, esential de a avea grija de igiena si curatenie pentru a va pazi casa de rozatoare.
               
 Magazin.anti-danatori.com.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT