luni, 17 decembrie 2012

Scaderiile de temperatura fac ca rozatoarele sa caute refugiu in casa Dvs. pe perioada iernii

Rozatoarele sunt acele specii care profita de orice, care poate fi in beneficiul lor. Intr-adevar, rozatoarele sunt nascute pentru a supravietui. Acest fapt sta in picioare in cazul rozatoarelor in anotimpurile reci. Cand vremea incepe sa se schimbe si devine rece si umeda, o locuinta calda si confortabila, cu o multime de alimente, poate servi ca un refugiu perfect pentru nevoile soarecilor si sobolanilor. Daca nu luati nicio masura de precautie, veti descoperi in curand ca aveti musafiri nepoftiti care se fac comozi. Trebuie, de asemenea, sa retineti ca rozatoarele nu au de gand sa paraseasca locuinta Dvs. cand anotimpul rece se termina, ci, in schimb, isi vor schimba permanent domiciliul la adresa Dvs.
Acesta este si motivul pentru care solicitarile din partea clientilor cresc in anotimpul rece.
Concept photo of a pet rodent in a wine glassUna dintre cele mai enervante calitati ale rozatoarelor este aceea ca ele pot ajunge in locuinta fara sa faca niciun zgomot. Asadar, de cele mai multe ori, nici macar nu le veti simti prezenta, decat atunci cand infestarea are loc cu adevarat. Rozatoarele vor lasa indicii clare, care va ajuta sa va dati seama ca au invadat casa si de aceea speram sa aducem la cunostinta Dvs. prin articolele pe care le scriem si sa va dam cele mai bune sfaturi de mentinere a locuintei fara daunatori.
Asadar, de ce credeti ca infestarile cu rozatoare au loc mai frecvent iarna decat vara?
In primul rand, trebuie sa intelegeti de ce rozatoarele se muta in casa Dvs. Lasand la o parte dorinta rozatoarelor de a se proteja de vremea rece de afara, un alt obiectiv de al lor este de a face rost de provizii suficente pentru vremea rece ce urmeaza. De aceea, de indata ce simt ca exista o diferenta de temperatura intre afara si interiorul casei Dvs., ele planuiesc sa se mute inauntru. De obicei, exista diferite puncte de acces din care pot alege pentru a patrunde in casa Dvs. Unele din locurile favorite includ usile de garaj si conductele de ventilatie. De aceea, scopul controlului rozatoarelor este nu numai de a elimina rozatoarele patrunse in casa, ci si de a impiedica o eventuala reintrare a acestora in locuinta Dvs. prin aceleasi puncte de acces.
 
Magazin.anti-daunatori.com.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT