miercuri, 5 decembrie 2012

Sfaturi utile si metode impotriva rozatoarelor

Soarecii si sobolanii sunt considerati daunatori, deoarece acestia ne pot transmite boli, pot provoca pagube cladirilor si pot distruge alimentele depozitate.
Multi oameni considera ca prezenta rozatoarelor este ingrijoratoare in casa sau curte.
Un gospodar poate face multe pentru a preveni infestarea rozatoarelor prin mentinerea curata a proprietatii, sigilarea gaurilor ramase pe langa tevi, conductelor care trec prin pereti.
Evitati lasarea excesiva a alimentelor afara pentru pasari si animale domestice. Inlaturati acumularea deseurilor pentru a nu deveni sursa de hrana a rozatoarelor. Indepartati gramezile de cherestea pentru ca sa nu devina adostul perfect al rozatoarelor.
In ciuda standardelor bune de igiena, infestarea, uneori, poate avea loc. In astfel de circumstante, va fi necesar sa luati masuri impotriva rozatoarelor.
 
Nu exista niciun anotimp specific pentru deratizare si este esential sa alegi o varianta de a indeparta sau de a extermina rozatoarele imediat dupa ce problema a fost identificata.
Lasand orice infestare netratata, permite dezvoltarea si inmultirea excesiva a rozatoarelor. Pe langa cresterea numarului de rozatoare, creste si riscul de degradare a cladirii. Acest lucru va agrava deratizarea, care va fi mai dificila si costisitoare.
Controlul impotriva rozatoarelor este de recomandat sa se faca in momentul descoperirii urmelor de rozatoare, in caz contrar, cauzele care stau la baza infestarii rozatoarelor pot ramane si este probabil ca reinfestarea sa apara.
 
In urma unui tratament este importanta urmarirea rozatoarelor termen de sapte zile. In cazul in care nu veti gasi nicio dovada suplimentara a activitatii lor si deratizarea ati facut-o cu momeli toxice, ar trebui sa le eliminati. Daca doriti evitarea periodica a controlului de deratizare, este recomandata achizitionarea unui aparat cu ultrasunete antidaunatori pentru protectia familiei Dvs. impotriva rozatoarelor.
In cazul in care tratamentul esueaza, este probabil ca momeala nu a fost plasata intr-o pozitie corespunzatoare, sau nu a fost inlocuita la timp. Prezenta alimentelor alternative, cum ar fi gunoiul, sau imigratia sobolanilor de dinafara, poate prelungi, de asemenea, controlul.
Cel mai bine este, sa eliminati rozatoarele moarte, ori de cate ori este nevoie, pentru ca decompunerea rozatoarelor emana un miros intepator, care poate persista timp de 7 pana la 10 zile, uneori si mai mult. In momentul in care eliminati corpurile moarte ale rozatoarelor nu trebuie sa folositi saci uzati, ci e bine sa puneti aceste ramasite in pungi de plastic sau într-un container rigid și apoi puneți ambalajul într-un coș sau sac pentru colectarea deșeurilor. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT