marți, 4 decembrie 2012

Aparatul cu unde electromagnetice anti daunatori va rezolva problema daunatorilor ascunsi in pereti

Acum nu mai trebuie sa va rusinati daca aveti invitati in casa Dvs. care se tem de daunatori. Pentru a elimina acest stres, puteti achizitiona modelul PR-220.1 care este un aparat cu unde electromagnetice anti daunatori si va veti alege cu un mediu lipsit de gandaci, soareci, sobolani si alte rozatoare.
Acest  aparat cu unde electromagnetice anti daunatori nu este deloc daunator si nu contine otravuri spre deosebire de pesticide, care sunt daunatoare mediului inconjurator si polueaza aerul pe care il respiram. Ofera o siguranta deosebita si copiilor.

Acest aparat cu unde electromagnetice anti daunatori,  foloseste cea mai noua tehnologie, emitand un camp electromagnetic, traversand toata instalatia electrica, iritand rozatoarele si gandacii ascunsi in pereti, tocuri de usi si ferestre, sub pardoseli, in locuri neizolate, sub parchet si in alte locuri unde ultrasunetele nu pot patrunde. Acest camp electromagnetic este deranjant pentru daunatorii casei dvs. fortandu-i sa paraseasca suprafata de 120 mp, acoperita de aparat antidaunatori.  Acest aparat cu unde electromagnetice anti daunatori reprezinta o alternativa la pesticide si la mijloacele mecanice. In general, un aparat cu unde electromagnetice anti daunatori nu va da rezultate imediat, decat dupa 10-12 zile.
 
pr 220.1 ratsUn alt element pentru care sa cumparati acest aparat cu unde electromagnetice anti daunatori ar fi acela ca nu omoara daunatorii casei, ci ii alunga intr-o locatie diferita. De obicei, foarte multe persoane sunt descurajate cand vad daunatori morti pe care este necesar, dupa capturarea lor, sa-i indeparteze din casa. In acest caz, intervine singura grija  de a lasa aparatul antidaunatori in priza pe tot parcursul anului pentru a proteja peretii de un potential de infestare cu rozatoare si gandaci.
Consumul acestui aparat cu unde electromagnetice anti daunatori este foarte scazut, doar 7 W si il puteti utiliza in orice zone particulare si comerciale. Un aparat cu unde electromagnetice anti daunatori acopera doar un singur nivel dintr-o cladire, care sa nu depaseasca suprafata de 120 mp. In caz contrar, veti utiliza mai multe aparate antidaunatori cu unde electromagnetice.

Toate aparatele de la firma Pest-X-Repel sunt testate in laboratoare acreditate si sunt certificate in conformitate cu cerintele directivelor europene D73/23/CEE si D89/336/CEE. Aparatele Pest-X-Repel corespund cerintelor legislatiei europene pentru marcaj CE pe aparatele electrice.
Firma producatoare este certificata conform cerintelor ISO 9001.2000 de catre Registrul Lloyd’s in 2004. In 2009 conform cerintelor ISO 9001:2008 sistemul de management al calitatii este pre-certificat.

Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT