vineri, 7 decembrie 2012

Daune cauzate de caini

Urina de caine contine o concentratie foarte ridicata de azot. Azotul produce un beneficiu pentru fertilizarea pamantului, insa, din cauza concentratiei, poate rezulta si moartea spatiului verde. Cateii, in special, cauzeaza daune mai mari decat cainii, deoarece acestia au tendinta de a urina intr-un singur loc. Cainii tind sa marcheze teritoriul in mai multe locuri si sa-l urineze in cantitati mici.
Atunci cand cainii urineaza pe peluza, scormonesc iarba, provocand aparitia unor pete maronii circulare.Ati putea incerca, de asemenea, intre timp, pulverizarea zonei afectate cu apa din abundenta, cat mai curand posibil, pentru a neutraliza urina.
 
caini maidaneziSolutia cea mai eficenta de a utiliza aparate cu ultrasunete anti caini pentru a descuraja cainele sa urineze intr-o zona desemnata.
Aparatul anti caini  PR-220.6 este conceput pentru a face fata infestariilor de caini intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Aparatul, pe langa ca alunga cainii, protejeaza proprietatea si de alti daunatori, cum ar fi soareci, sobolani, pisici, veverite, nevastuici, dihori,  vulpi si lilieci.
 
Aparatul anti caini emite intermitent ultrasunete puternice, care afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a cainilor si in cele din urma ii determina sa paraseasca zona de 360 mp. Se alimenteaza aparatul anti caini la priza de 220 V.
Aparatul anti caini este calibrat la o gama de frecventa variata intre 8 kHz – 41kHz, care ii permite utilizatorului de a alege intre trei moduri de utilizare in functie de daunatorii vizati. Forma si frecventa impulsurilor variaza in mod constant.
 
Se pot seta urmatoarele moduri de functionare:
 
MODUL I – gama de frecventa intre  20 – 30 kHz – eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor si a catorva insecte.
MODUL II – gama de frecventa intre 14 – 41 kHz – eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor, etc.
MODUL III – gama de frecventa intre 8 – 41 kHz eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor, etc. Acesta este cel mai eficent mod de operare si este in domeniul de audibilitate umana. Acest lucru previne obisnuninta daunatorilor
Acest aparat anti caini este ideal pentru a fi utilizat in case, garaje, depozite, birouri, restaurante.
Primele semne ale efectelor acestui dispozitiv se observa din prima zi de instalare a aparatului anti caini. Se recomanda sa se instaleze pe un perete la o inaltime 25-30 cm de sol. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT