luni, 26 martie 2012

Aparetele cu ultrasunete sunt cele mai potrivite pentru igiena

Ce sunt ultrasunetele?

Sunt semnale acustice  cu frecvente mai mari de 20000 Hz, in afara spectrului acustic perceput de urechea umana.

Daca veti face unele cercetari, veti gasi ca nu toate dispozitivele, care emit ultrasunete sunt la fel.
Cuvantul ”ultrasunete” este un termen generic, utilizat pentru a indica emisia undelor acustice, avand o frecventa foarte inalta, care depaseste puterea de percepere a urechii omului.  Ecografia cu ultrasunete este o tehnica care foloseste intensitati sonore pentru a studia parti interne ale corpului uman. Intensitatea sonora de mare frecventa este transmisa catre zona care necesita studiata si de la care se intoarce sub forma de ecou care, mai apoi, se inregistreaza. Tehnica poarta numele de sonografie si este utilizata, in special, in domeniul ginecologiei si obstreticii.
Utilizarea acestei tehnologii este insotit de studii, teste, certificari, care acrediteaza eficacitatea tehnologiei si alegerea frecventei la emisia de ultrasunete.
Din acest motiv, modelele noastre de aparate impotriva rozatoarelor  sunt testate si certificate de catre laboratorul prestigios  pentru a avea certitudinea stiintifica al unui produs mai bun. De exemplu toate modelele de aparate impotriva rozatoarelor, cat si alte aparate cu ultrasunete  produse de firma Radarcan sunt testate se certificate de laboratorul vestit CIDEMCO.
Este recomandat pentru fiecare tip de infestare sa fie tratata cu ajutorul acestor aparate impotriva rozatoarelor cu ultrasunete conform tehnologiei specifice, decat utilizarea produselor pentru infestari multiple.
In momentul conectarii unui aparat ultrasunete soareci se va auzi un  sunet de intensitate slaba “crick, crick” la conectare, cat si la deconectare, care dovedeste functionarea normala a acestui aparat ultrasunete soareci. Dureaza emisia acestui sunet  la aparat ultrasunete soareci, doar 1 secunda.Cele mai bune rezultate cu aceste aparate impotriva rozatoarelor  veti obtine in termen de la 1-3 saptamani. In primele 10 zile veti fi uimit, din cauza ca activitatea soarecilor o sa creasa, dupa care vor renunta soareciii la rezistenta initiala.
Modelele de aparate impotriva rozatoarelor emit ultrasunete puternice, care afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a rozatoarelor si in cele din urma ii determina sa paraseasca zona afectata, unde sunt instalate aceste aparate impotriva rozatoarelor. Datorita frecventei inalte, ultrasunetele emise de aparat ultrasunete soareci nu deranjeaza sau afecteaza in niciun mod omul sau animalele de companie.  De asemenea, influenteaza procesele de imperechere si hranire, determinandu-i dupa un anumit timp sa paraseasca zona. Ultrasunetele emide de aparat ultrasunete soareci creaza discomfort, panica si dezorientare in randul rozatoarelor. 
De ce vom vedea mai multi soarecii, dupa ce vom lasa acest aparat ultrasunete soareci sa actioneze?

Dupa funtionarea acestui aparat ultrasunete soareci in cateva zile veti observa mai multi soareci iesiti la vedere, care  inainte de utilizarea acestui aparat ultrasunete soareci  au ramas ascunsi. Acest lucru demonstreaza, ca ei sunt perturbati de aceste valuri de ultrasunete si vor iesi la vedere. 
Se pot conecta mai multe aparate impotriva rozatoarelor  in aceeasi camera pentru cresterea efectului de alungare.
Folosind aceste aparate impotriva rozatoarelor, soarecii nu pot suporta ultrasunetele emise intermitent si vor parasi aria de actiune a acestui aparat ultrasunete soareci.
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand rozatoarele daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT