joi, 8 martie 2012

Combaterea soarecilor, sobolanilor utilizand capcane mecanice

Soarecii sunt mari pofticiosi si o sursa de mancare aflata la indemana ii va atrage ca un magnet. Aseaza cursele in zonele in care i-ai vazut ultima oara sau pe unde crezi ca intra in casa sau suplimenteaza-le cu otrava, daca crezi ca este sigur pentru ceilalti membrii ai familiei sau animalele de companie.

Capcanele mecanice sau capcanele autoblocante sunt alternativa ideala a capcanelor cu adeziv in lupta contra soarecilor, contra sobolanilor. Acestea se pot folosi si la interior si la exterior, capturand daunatorii in orice situatie, spre deosebire de capcanele cu adeziv care nu se pot folosi la exterior in sezonul rece.

In functie de dimensiuni si de necesitate capcanele mecanice sunt de mai multe feluri:
1. Capcane sobolani, care se armeaza usor, captureaza daunatorii prin forta lor de inchidere, fiindu-le imposibil sobolanilor sa mai scape odata ce capcana a fost declansata. Avantajul acestor capcane sobolani este faptul ca daunatorul se prinde pe loc, eliminand astfel riscul de a ramane lesurile lor in locurile nedorite, cum se poate intampla in cazul raticidelor.
Se folosesc impreuna cu un atractant (Provoke Rats, Raticid, sau orice alt aliment cu miros mai puternic), care se plaseaza pe clapeta de declansare a capcanei. Cand sobolanul va veni sa manance din atractant acesta va declansa capcana datorita sistemului foarte sensibil.



Capcana sobolani Trapper T-REX          55.98 Ron

Singura capcana sobolani din lume pentru prinderea sobolanilor. Dinti sai agresivi, dau o forta de retentie foarte mare in momentul inchiderii.
Combinatia perfecta intre sensibilitatea actionarii si viteza inchiderii. Se seteaza usor cu mana sau cu piciorul. Recipientul de momeala detasabil permite alimentarea ei fara a fii deschisa, pentru a preveni accidentele nedorite. Are sistem de siguranta ce previne declansariile accidentale. Se foloseste cu gelul atractant Provoke pentru sobolani.
2. Capcane soareci: sunt asemanatoare cu capcana sobolani, dar de dimensiuni mai mici,  oferind aceleasi rezultate, in orice conditii.
Capcane soareci    16,72 RON cu TVA

 Capcane soareci pentru rozatoare mici. Capcana soareci refolosibila actionata cu arc care ucide soareci in momentul capturarii. Dinti sai asigura prindere ferma.
Se fixeaza cu o singura mana printr-o miscare usoara. Are sistem de siguranta care previne inchiderea accidentala. Recipientul pentru momeala poate fi scos si cu capcana inchisa pentru a facilita alimentarea.
Se poate folosi singura sau poate fii pusa in statii de intoxicare.
Se scot foarte usor cadavrele fara a fi nevoie sa fie atinse.
Se foloseste cu gelul atractant Provoke contra soarecilor, contra sobolanilor      36,41 RON cu TVA
 Gel atractant pentru soareci. Momeala sigura, 100% nontoxica pe baza de atractivi alimentari speciali pentru soareci, nealergica si nu pateaza tesaturile.
Permite atragerea mai multor soareci neavand termen de valabilitate. Se utilizeaza foarte usor cu ajutorul sticlei cu sistem “squeeze”.
Gura alungita a sticlei ajunge cu usurinta in capcane soareci pentru a preveni risipa. Ambalat in sticle de 56g.
Consum mediu de 1-2 grame de capcana soareci.
Anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT