marți, 27 martie 2012

Utilizarea aparatului Duo Pro Pestrepeller

Soarecele de casa a venit initial din sud-vestul Asiei, de unde s-a raspandit pe tot globul, in principal cu ajutorul omului.
Are o capacitate mare de a se adapta si se gaseste pe langa casa omului. In majoritatea cazurilor, soarecele se gaseste unde sunt cladiri, el se deplaseaza afara doar vara, dar toamna revine in interior, deoarece ii este greu sa supravietuiasca afara.
Desi nu mananca mult, pot provoca daune, rontaind si murdarind produsele. Daca ai soareci in gradina vei observa pe margini mici carari, deoarece acestia folosesc de obicei aceleasi cai de deplasare.
 
Ce este de facut?
 
Pentru igiena cele mai recomandate aparate sunt cele care emit ultrasunete. Ultrasunetele afecteaza sistemul nervos central al rozatoarelor, cauzandu-le discomfort. Aparatul Duo Pro Pestrepeller se bazeaza tocmai pe aceasta sensibilitate crescuta la sunet a rozatoarelor.
Dispozitivul Duo Pro Pestrepeller are pe langa cele doua difuzoare cu frecventa variabila de la 25.000Hz-65.000 Hz si un difuzor de inalta frecventa fixa 25 Kh cu emiterea de pulsuri ultrasonice.
Utilizand aparatul Duo pro Pestrepeller reprezinta o metoda eficienta si ecologica de alungare a soarecilor, sobolanilor, dihorilor si a altor rozatoare din spatiul dorit de Dvs.
 
Ultrasunetele nu sunt percepute de urechea umana, intrucat timpanul nu vibreaza indeajuns de repede la frecvente peste 20.000 Hz pentru a percepe sunetul. Insa unele animale sau insecte, pot percepe ultrasunete pana la 240.000 Hz.
Efectul aparatului Duo pro Pestrepeller se va observa dupa 10-14 zile de functionare continua. Rozatoarele se inmultesc destul de repede, cuiburile acestora fiind pozitionate la distanta de locul unde isi cauta hrana.
 
Dispozitivul  Duo Pro Pestrepeller este recomandat pentru utilizarea in casa,apartament, restaurant, scoala, birou sau mai ales in depozite datorita suprafetii mai mari de acoperire 570 m2. Pentru spatiu deschis suprafata acoperita de Duo Pro Pestrepeller scade la jumatate.
Se recomanda montarea aparatului Duo pro Pestrepeller la 30-50 cm de sol si in jurul aparatului aproximativ 1 m sa fie lasat liber.
Aparatul Duo pro Pestrepeller se  poate utiliza in 3 moduri:
  • Duo:    functioneaza cele 3 difuzoare (combinat ultrasunete cu pulsuri)
  • Trans:  functioneaza doar difuzorul mic (pulsuri ultrasonice)
  • Ultra:   functioneaza doar difuzoarele mari (ultrasunete)
  • Test:    permite sa auziti modul in care sunt percepute ultrasunetele de rozatoare 
Eentru alungarea rozatorelor este de preferat  sa selectati modul de operare Duo al aparatului Duo pro Pestrepeller.
Aparatul  Duo pro Pestrepeller are unghi de propagare: 260º si alimentarea de face la  220V.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand rozatoarele daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT