marți, 20 martie 2012

Solutia ideala pentru distrugerea tantarilor

Cine nu a mai fost intepat vreodata de un tantar?
Aceste insecte enervante se hranesc cu se hranesc cu sangele oamenilor si al unor specii de animale cu sange cald  mai ales in perioadele calde.
La toate aceste specii de insecte, masculul nu reprezinta un agent vector in sine, ci numai femela adulta care, fiind obligatoriu hematofaga şi dotata cu un aparat bucal special adaptat acestui scop, inţeapa omul si animalele pentru a se hrani, cu predilectie in zori si in amurg, favorizand implantarea agentilor infectiosi in locuri indemne.
S-au extins diferite specii si s-a adaptat extraordinar de bine pe  toata suprafata planetei, inclusiv si la mediul Antarcticii si Alaska, unde vara dureaza un sezon si soarele straluceste si la miezul noptii. Frecventa lor este foarte mare in special in mediul cald al tinuturilor tropical-umed.
Tantarii traiesc in mediu natural si urban.
De asemenea , in regiunile subtropicale ale Africii de Sud , unde exista invazie de tantari, se utilizeaza substante pentru combaterea lor, substante care afecteaza mediul marin .
Aceste insecte pot fi gasite intr-un numar mare in timpul lunilor de vara si in zonele cu clima calda, zone umede, lacuri, balti, mlastinoase.
Tantarii sunt atrasi de umiditate. Cele mai mici cantitati de apa, ce ramane in paturi de flori sau pe frunze pot fi suficente pentru a le asigura un habitat confortabil. Chiar, daca este seceta, tantarii au nevoie de un spatiu foarte mic pentru reproducere.
Intepatura de tantar este agravata si de substantele, pe care le injecteaza in organism. Pe langa faptul, ca transmite boli, tantarii injecteaza in organismul din care se  hranesc anumite substante, care impiedica coagularea sangelui si dilata vasele sanguine. Studiile, au aratat, ca saliva injectata slabeste sistemul imunitar facand zona ciupiturii sa fie expusa la infectii.
Pentru a preveni cresterea  populatiei tantarilor, va recomandam sa va asigurati  sa nu lasati exces de apa in ghiveci de flori, pe jucariile copiilor sau pe alte obiecte, pe care pot depune tantarii oua. Este important sa intretineti tevile de scurgere curate. O metoda ideala impotriva tantarilor, ar fi numeroasele modelele de aparate tantari cu ultraviolete. Insectele atrase de lumina ultravioleta (UV) fiind omorate prin electrocutare, rapid, fara durere. Insectele moarte nu sunt imprastiate in aer sau la sol.
Aceste modele de aparate impotriva tantarilor actioneaza fara toxine si substante chimice, fara pericole pentru oameni si animale, fara poluarea aerului, solului sau a panzelor de apa freatice, fara zgomot si fara mirosuri neplacute. Principiul de functionare a acestor aparate  tantari cu ultraviolete este pe baza de inalta tensiune. Aparatul impotriva tantarilor se introduce in priza si combate insectele zburatoare, nu se introduce intr-o priza amplasat in apropierea altor surse de lumina.
Tantarii sunt atrasi de lumina ultravioleta. Cand se indreapta spre sursa de lumina, ei ating electrolizii sub tensiune si sunt omorati rapid si igienic. Aceasta tensiune nu prezinta pericol pentru om.

Aceste aparate tantari  poate fi utilizat acasa, in magazine, hoteluri, restaurante, ferme, industrie, servicii de sanatate, sali de expozitie, bucatarii etc.
Va oferim aparate tantari, care se alimenteaza la 230V sau functioneaza cu ajutorul bateriilor. Avantajul aparatelor impotriva tantarilor, care functioneaza cu ajutorul bateriei este ca sunt portabile. Aceste aparate tantari sunt ideale pentru calatorii, camping, la pescuit, dar se poate folosi si in casa, pe terasa, unde nu dispuneti de instalatie electrica
Aparatele noastre impotriva tantarilor au raza de acoperire de la 20 mp pana la 350 mp.
Aceste aparate tantari se pot utiliza si in interior si in exterior doar in spatii protejate de ploaie. La utilizarea in exterior trebuie sa tineti cont de faptul, ca aparate tantari vor ucide si insectele folositoare!
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT