marți, 3 iulie 2012

Aparat anti insecte portabil cu ultraviolete

Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele.  
 
Aparatul anti insecte prezinta siguranta pentru scurtcircuit. Deasemenea, la grilajul electric nu se poate ajunge de catre om, copil sau alte animale de companie, intrucat acesta se afla in interiorul unei carcase metalice, de siguranta, ce nu este sub tensiune electrica.


 
Pentru o eficienta maxima, este recomandat ca aparatul anti insecte  sa se monteze in centrul camerei, suspendat, astfel incat radiatia lampilor UV sa acopere o suprafata maxima. Poate fi montat si in alte locuri din camera, cu conditia sa ii asigurati o baza stabila. 
Recomandam pozitionarea aparatului anti insecte la o inaltime de 1.5 – 2 m, aceasta fiind inaltimea la care insectele zboara. 
Alimentarea se face cu patru baterii de 1.5V, tip R20. Pentru a porni aparatul, apasati butonul si lasati-l in pozitia ON.
 
Fiind alimentat cu baterii, si avand o greutate de doar 750g, este ideal pentru a fi luat la pescuit, in drumetii, in camping. Va poate proteja zona cortului, a gratarului sau a taberei dvs. impotriva tantarilor, a mustelor, albinelor sau altor insecte ce va pot afecta buna dispozitie.
Constructia aparatului este foarte robusta, din materiale plastice foarte calitative. Aparatul anti insecte prezinta maner si carlig pentru o purtare sau agatare mai usoare.
 
Suprafata acoperita: pana la 40mp
Lampi 1x40Watt UV Lamp
Alimentare: 4 x 1.5V (LR20)
Tensiunea gratarului: 800 – 1000 Volti
Greutate: 0.75 Kg
Dimensiuni: Ø150 x 280 cm 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT