joi, 19 iulie 2012

Procesul de eliminare a daunatorilor

În funcţie de mărimea zonei şi invazia de dăunătorilor, un aparat cu ultrasunete poate fi eficent din prima zi până la două-trei săptămâni şi in zona cu grad ridicat de infestare  şi de până la patru săptămâni.
 
Într-un mediu  infestat, proces primar de eliminare este foarte important ca acest lucru va reduce numărul  dăunătorilor. Acest proces include utilizarea simultană de capcane mecanice, substante chimice sau de fumigene, împreună cu aparatele cu ultrasunete si unde electromagnetice pentru indepartarea dăunătorilor. Acest proces asigură eliminarea intr-un numar cat mai mare a dăunătorilor şi un rezultat pozitiv si sigur în decurs de 2-4 săptămâni.


 
Dacă intenţionaţi să utilizaţi aparatul într-o zonă mai mare, este recomandabil să se ia în considerare adăugarea de mai mult de un aparat cu ultrasunete şi să urmaţi procesul simplu de mai sus pentru cel mai bun rezultat.
Fiecare aparat cu ultrasunete este de natură să acopere doar o singura  incapere intr-o casa. Dacă aveţi mai multe etaje, unde este nevoie de indepartarea dăunătorilor, trebuie să cumparati mai multe aparate cu ultrasunete, deoarece ultrasunetele nu trec de materiale solide.
 
Deoarece un aparat cu ultrasunete trimite “valuri” de ultrasunete, persoanele cu stimulator cardiac sau alte dispozitive medicale pot fi afectate. Întrebaţi medicul dumneavoastră înainte de a utiliza un astfel de aparat cu ultrasunete.
De asemenea, nu este recomandat să fie utilizat un aparat cu ultrasunete, daca aveţi hamsteri, cobai şi dihori domestici în încăpere. Aceste animale mici de companie pot auzi peste 27000 Hz şi vor fi afectate de “valurile” ultrasonice.
 
Orice aparat cu ultrasunete nu dăuneaza plantelor, pisicilor, câinilor, peştilor şi păsărilor. Avem alte dispozitive care împiedică daunele acestor animale. Verificaţi magazinul nostru online, cereti ajutorul unui consultant de vanzari pentru a alege cel mai bun mod de indepartare a daunatorilor.
Eliminaţi dăunatorii din casa dumneavoastră. 
 
Magazin.anit-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT