marți, 10 iulie 2012

Solutia ideala impotriva mustelor

In urma testelor intensive de laborator, s-a demonstrat faptul ca insectele, rozatoarele, animalele, sunt sensibile la ultrasunete, la miscari usoare ale pamantului, precum si alte lucruri pe care oamenii nu le resimt, intrucat noi nu avem simturile atat de bine dezvoltate. Insectele se bazeaza pe campul magnetic al Pamantului pt. a se putea orienta si ghida. Liliecii folosesc ultrasunetele pt. a se deplasa, fiind animale aproape oarbe, ce vaneaza si se misca doar noaptea. Furnicile deasemenea, se folosesc de magnetismul Pamantului pt. a se orienta in spatiu.

Gara cu sprayurile cu aerosoli, dezgustatoarele benzile cu lipici, aparatele cu pastile ce trebuiesc intretinute periodic. Va oferim o solutie eficienta, simpla si avantajoasa financiar.


  
Aparatul Radarcan SC29 este echipat cu un emitator de ultrasunete de inalta frecventa, care afecteaza sistemul nervos central al mustelor, alungandu-le din aria de actiune a emitatorului respectiv. Nu foloseste substante chimice, nu necesita intretinere, nu are componente consumabile.
Introduceti aparatul in priza, si acesta va incepe sa emita ultrasunetele. Dvs. nu veti auzi nimic, intrucat aceste unde ultrasonice nu sunt percepute de urechea umana, insa un LED de culoare verde situat pe panoul frontal al aparatului va indica buna functionare a acestuia.

Puteti lasa aparatul anti muste  in priza pe toata durata verii. Consumul este de doar 11W.
Simplitate si eficienta. Lasati aparatul in priza si va scapa de muste.
Siguranta in exploatare. Nu mai aveti nevoie de substante toxice, sprayuri, otravuri, care pot provoca alergii, pot afecta persoanele astmatice, copiii sau animalele de companie.
Comod. Nu mai trebuie sa inlocuiti permanent pastilele sau rezervele aparatelor clasice. Puteti lasa aparatul in priza tot timpul anului.

Specificatii tehnice:
Alimentare: 110-230V
Suprafata acoperita: aprox. 20mp
Dimensiuni: 64x44x70mm
Consum: 11W 
  
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT