miercuri, 4 iulie 2012

Indepartarea capuselor cu penseta electrica

Capusele sunt paraziti hematofagi si populeaza o singura gazda, cateva zile, in cazul in care nu este indepartat. Indepartarea capuselor veti putea realiza cu penseta capuse electrica . Sunt insecte parazite si se gasesc in blana animalelor, pe suprafata pielii pasarilor. Muscaturile lor sunt indolore. Cel mai mult trebuie sa ne ferim de ele de la primavara pana vara tarziu. In general se gasesc in iarba inalta si de acolo trec direct pe pielea gazdelor.

 
Indepartarea capuselor de pe suprafata corpului veti putea realiza cu penseta capuse electrica, imediat dupa ce sunt descoperite pentru a preveni transmiterea unor boli. Este cea mai buna metoda se extragere a capuselor folosind aceasta penseta electrica anti capuse, care asigura indepartare  capusii in intregime prin atingerea unui buton. Manipularea acestei penseta eletrica anti capuse nu necesita sa fie realizata de un medic specialist, poate fi folosita de oricine
Penseta se aseaza cu varful paralel cu tegumentul, direct pe capusa, apoi se extrage prin rasucire si dupa extragere se apasa butonul rosu pentru omorarea lor cu un soc de inalta tensiune. 
 
Acest aparat anti capuse indeparteaza radical capusele de pe tegumente, de pe animale de casa.
Acest aparat anti capuse ofera o eficacitate deosebita, chiar daca  capusele sunt pline de sange, dar sunt omorate cu un puls scurt de inalta tensiune de 600V.
Acest model de aparat anti capuse are model ergonomic, adaptat pentru a indeparta capusele.
Durata medie de viata a pensei electrice anti capuse este de 5 ani.
 
Pretul acestei penseta capuse este de 39.98 Ron.
Alimentare acestei penseta capuse se face prin 1 baterie 1,5V de tip AAA, inclusa in kitul initial.
Bateria initiala inclusa permite o utilizare frecventa de-a lungul anului, dupa care necesita inlocuirea bateriei. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT