marți, 17 iulie 2012

Tehnologia ultrasunetelor

Tehnologia cu ultrasunete de inalta frecventa inlatura toti daunatorii din interiorul si exteriorul proprietatii Dvs. Aceste aparate cu ultrasunete vor descuraja daunatorii si vor crea un disconfort  timpanelor acestor creaturi mici. Este un mod sigur de a crea conditii de siguranta familiei Dumneavoastra pentru a scapa de daunatori fara utilizarea chimicalelor..
Ecografia este un test ce foloseste reflectia undelor sonore pentru a produce imaginea unui organ sau a unei structuri din organism.


Literatura de specialitate imparte domeniul de vibratii in trei categorii:
Prima categorie sunt sunetele, care sunt produse de vibratii ale caror frecvente  se cuprind intre 16- 20.000 Hz.
Din categoria a doua fac parte infrasunetele, care au frecvente mai mici de 16 Hz. In jurul nostru intalnim sunete de frecvente joase si foarte joase pe care nu le auzim, dar le percepem cu simtul tactil ca vibraţtii. Vibraţiile infrasonore, la intensitati mari, influenteaza comportarea, reacţiile si sanatatea omului. Efectele infrasunetelor sunt cumulative, produc o falsa stare de euforie, senzaţie de voma, irascibilitate, senzaţie de oboseala si ameţeala. Mediul inconjurator contine nenumarate surse de infrasunete, de exemplu: aparate de uscare prin ventilatie, automobile, tramvaie, elicoptere, furnale etc. Cele mai active surse le intalnim  in metropole si in apropierea acestora.
 
Din a treia categorie fac parte ultrasunetele se refera la frecvente mai mari de 20.000 Hz. La persoanele cu auz excepţional, aceasta limita se extinde pana la 25000, chiar 30000 Hz. Vibraţiile mecanice, care ajung la urechea omului sub forma de vibratii longitudinale, nu vor provoca senzaţii auditive decat daca frecventa lor este cuprinsa intre 16 si 20000 Herzi.
Orice corp in stare de vibratie intr-un mediu dat, produce miscari ondulatorii care se propaga  sub forma de unde asemanatoare undelor ce iau nastere pe suprafata unei ape in care a cazut o piatra. Acordurile unui pian, suieratul vantului sau freamatul frunzelor ajung la urechea noastra sub forma de vibratii sonore ce provoaca asa-numita senzatie auditiva. Fiinta umana nu poate auzi numai sunetele, care se incadreaza sub 20.000 Hz, in timp ce cainii si pisicile pot percepe ultrasunetele emise de aparate cu ultrasunete pana la 27.000 Hz. Exista aparat cu ultrasunete, care sunt calibrate  peste frecventa  27000 Hz,adaptate in mod secific pentru fiecare caz in parte, in functie de specia daunatorilor, care vor fi alungati, astfel incat sa nu afecteze animalele domestice, cum ar fi pisicile si cainii.

Daunatorii, cum ar fi lilieci, soareci, sobolani pot auzi frecvente mai mari peste 27.000 Hz. Unde sonore de inalta frecventa provoaca disconfort şi dezorientare a acestor daunatori, care le determina sa paraseasca zona de actiune a aparatului.
 Cu toate acestea, insecte, cum ar fi paianjenii şi gandacii de bucatarie, furnicile, nu pot auzi percepe sunetul, dar frecvenţele ultrasonice provocand vibratii foarte puternice vor afecta sistemul lor nervos central. Acest lucru  va opri capacitatea de reproducere a daunatorilor si le creaza disconfort mare vibratile constante.
 
Undele sonore emise prin aer nu pot penetra obstacole, cum ar fi perdelele, usi, sau mobilieri. Din acest motiv, aparat cu ultrasunete necesita sa fie plasate intr-o zona departe de orice obstacole.


Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT