vineri, 6 iulie 2012

Indepartarea cainilor de gradini

In prezent, fiecare casa  particulara are instalat in exterior o lampa cu senzor de miscare. Un astfel de lampa sperie si tine departe intrusii de casa. Singura problema, care se creaza, ca functionarea lampii nu este un impediment pentru cainii din cartier, care continua sa lase excremente in gradina proprietarilor, dupa ce s-au obisnuit cu o locatie. Acest lucru a dat nastere ideii de a conecta un fel de ultrasunete in paralel cu o lampa exterioara, care sa consolideze in mod clar,  ca nu sunt bineveniti in acest loc protejat.


 
Desigur, ar fi uimitor de frumos, ca in tot cartierul sa se instaleze acest semnal de ultrasunete pentru a evita patrunderea cainilor vagabonzi in cartier. Aici putem sa ne profitam de faptul, ca cainii au un simt de auz mult mai puternic decat oamenii.  Nu numai ca au auzul mult mai sensibil, dar pot percepe frecvente mult mai inalte. La oameni limita superioara de frecventa se incadreaza in jurul valorii de 18kHz, dar cainii  au posibilitatea de a percepe frecvente mai inalte de 20 kHz. Acest lucru a condus la construirea unor aparate cu ultrasunete, care emit frecvente, chiar peste 20 kHz. Aceste ultrasunete vor speria cainii si vor tine departe de zone protejate, ceea ce nu va fi deranjant pentru oameni, pentru ca nu pot auzi ultrasunetele emise de acest aparat cu ultrasunete.
 
Frecventa acestor aparate cu ultrasunete oscileaza de la 16kHz pana la 27 kHz. In oferta noastra avem aparate cu ultrasunete, avand senzor de miscare sau unele aparate cu ultrasunete au optional si flashuri sau lampa stroboscopica si pentru eficenta maxima sunt aparate cu ultrasunete, care au posibilitatea setarii alarmei acustice.
Fiecare aparat cu ultrasunete este calibrat la o gama de frecventa, unde sensibilitatea cainilor este maxima.
 
Acest lucru nu permite accesul cainilor, nici pisicilor. In acest mod va puteti proteja gradinile de flori sau gradinile de legume, zona piscinei, zona de joaca a copiilor, gazonul din fata casei.
Este o metoda umana de a impiedica accesul animalelor precum caini sau pisici in anumite locurile, fara sa afecteze sanatatea oamenilor.
Aceste aparate cu ultrasunete au pot fi montate oriunde in exterior, datorita alimentarii cu bateri sau optional functioneaza si pe 230V prin intermediul unui adaptor.
Volumul anumitor aparate cu ultrasunete poate sa atinga si 110 dB.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT