joi, 12 iulie 2012

Eficenta ultrasunetelor in alungarea si educarea pisicilor

Dispozitivele cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor creaza un discomfort in aer pentru pisicile vagaboande. Aceste dispozitive cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor sunt de obicei echipate cu senzor de miscare, care se declanseaza in momentul, cand pisica intra in raza de actiune a aparatului. Acest lucru face, ca aparatul emite sunete la o frecventa mai inalta, care este inconfortabil pentru pisici, dar pot fi percepute de majoritatea oamenilor. Aceste despozitive cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor sunt disponibile atat pe baterie, cat si pe retea.
 
 
Unele pisici sunt imune la aceste obstacole cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor , in special cele care au auzul foarte scazut. Dispozitivul cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor devine mai eficace, daca va fi mutat in mod regulat in diferite locuri si se combina aceste ultrasunete cu alte forme de descurajare. Aceste semnale de descurajare pot fi: lampa stroboscopica, flash-uri, alarma acustica.
 
Aparatele cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor sunt testate in laboratoare speciale si s-a facut studii, folosind aparatele de catre observatori voluntari in experimente de lunga durata. Rezultatele au indicat faptul ca aparatul cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor au avut un efect de descurajare moderat, reducand probabilitatea de patrundere a pisicilor vagaboande intr-o gradina.
 
Pentru educarea pisicii veti putea folosi dresorul de pisici se bazeaza pe emiterea ultrasunetelor, este o inovatie revolutionara, care va ajuta la comportamentul pisicilor.  Folosind dresorul de pisici cu ultrasunete puteti sa preveniti sa ocoleasca pisica anumite zone din casa sau din exterior, protejandu-va astfel  o intreaga incapere, florile si plantele din gradina fara sa apelati la pedepsele obisnuite pentru actiunile neplacute ale pisicilor. Un dresor de pisici este un dispozitiv pentru educarea pisicii, care emite sunete foarte ridicate prin apasarea unui buton.  Ultrasunetele emise pot fi percepute numai de pisici si caini, nu si de oameni, fara sa deranjeze pe familia Dvs. In general, frecventa utilizata va fi 25 kHz. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT