miercuri, 25 iulie 2012

Cum sa eviti danele produse de mistreti?

O suparare majora a taranilor este cea a distrugerii recoltelor de catre porcii mistreti. Multi ani la rand taranii se trezesc  cu recolte distruse de porci mistreti si fara despagubiri. Din pricina asta, terenurile aflate in apropierea padurii raman necultivate. Porcii mistreti sunt ocrotiti de lege si nu pot fi impuscati. Porcul mistret scoate sunete foarte asemanatoare celor ale porcilor domestici. Colinda in turma padurile si culturile agricole de la marginea acestora. Produce stricaciuni in special in lanurile de porumb si cartofi. Este vanat pentru trofeu si pentru carne. Poate ataca omul, de aceea intalnirea cu aceste animale trebuie evitata. Mistretul este stramosul porcului domestic.

Singura solutie, ce va poate ajuta sunt aparatele de antianimale nedorite, pentru a evita sa paziti recoltele sau sa lasati terenul in paragina.
Acest aparat de antianimale nedorite emite o lumina rosie, pe care porcii de mistreti o vor percepe ca lumina produsa de flacari. Porcii mistreti, ca orice animalele salbatic se vor speria si se vor retrage.   
 
Aparatul de antianimale nedorite se incarca cu ajutorul unui acumulator (1 baterie 1.5V reincarcabila), ce se reincarca prin intermediul unui panou fotovoltaic, direct de la lumina soarelui.
Aparatul de antianimale nedorite se instaleaza la o distanta mica fata de sol si se poate prinde cu un surub de un copac, de gard etc.
Aparatul de antianimale nedorite este rezistent atat la intimperii  si apa, cat si la socuri usoare.
Dimensiunile aparatului de antianimale nedorite sunt: 75x30x78mm
Suprafata acoperita de aparat antianimale nedorite este de aprox. 10mp 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT