luni, 30 iulie 2012

Aparat cu ultrasunete cu frecvente variabile pentru alungarea sau dresarea cainilor

Dispozitivul Kemo FG017 este un aparat portabil, pentru alungarea sau dresarea cainilor. Functioneaza cu o baterie de 9V, neinclusa in pachet. Bateria se instaleaza indepartand cele 4 suruburi ce tin legate cele doua jumatati ale aparatului,iar apoi conectand bornele respectand polaritatile.
Tot in interiorul aparatului gasiti si un potentiometru pt. reglarea frecventei sunetului emis de boxa. Aceasta frecventa este variabila intre 3 si 27 kHz. 

Multe animale (precum caini sau vulpi) pot fi alungate cu ultrasunete. Acestea sunt sunete cu frecvente peste 20.000 Hz, si nu pot fi percepute de catre om. Undele ultrasonice, cu o putere de aproximativ 105 dB, vor afecta temporar sistemul auditiv al cainelui, fortandu-l sa se retraga. 
Schimband frecventa, sub 20.000 Hz, puteti auzi si dvs. sunetul emis de aparat. Aparatul poate fi folosit astfel si pentru a antrena caini, sau alte animale precum cai. Deasemenea, aparatul poate fi folosit si ca alarma personala, de catre copii sau batrani, sunetul puternic speriind cu siguranta raufacatorul si alarmand persoanele din jur.
 
Pentru desfacerea aparatului, schimbarea bateriei, si ajustarea frecventei, trebuie sa desurubati cele 4 suruburi ce tin legate carcasa aparatului. Folositi o surubelnita cu cap cruce, de dimensiuni medii, pt. a nu distruge suruburile. Pentru ajustarea frecventei aparatului, rotiti tot cu o surubelnita potentiometrul din interiorul aparatului. Pt. testarea frecventei, apasati butonu negru. Folositi pozele din galeria foto pentru lamuriri suplimentare.
Constructia aparatului este una foarte robusta. Carcasa este fabricata dintr-un material plastic dur, cu o suprafata aderenta, rezistenta la socuri si apa. Boxa este intr-o incinta acustica speciala, pt. a propaga sunetele la o intensitate cat mai puternica si la o distanta cat mai mare.  

Dispozitiv proiectat si fabricat in Germania, de o foarte buna calitate. Portabil si robust, va poate proteja de animalele agresive ce va pot ataca si musca, sau puteti dresa animalele precum caini sau cai.
Deasemenea, il puteti folosi ca alarma personala, sunetul puternic putand speria un posibil atacator, alertand in acelasi timp persoanele din jur.
Portabil si rezistent la socuri si apa  

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT