luni, 2 iulie 2012

Dispozitiv portabil cu ultrasunete anti tantari

Aparatul emite ultrasunete, pe frecvente detectabile doar de tantari si alte musculite din aceeasi familie de insecte. Undele ultrasonice emise de SC1 vor deranja si afecta sistemul nervos al tantarilor, provocandu-le discomfort, teama, panica, deficiente in orientare. Vor fi astfel nevoiti sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este in suprafata de 2 metri patrati. 
 
Aparatul anti tantari functioneaza cu o singura baterie AA. SC1 este inlocuitorul aparatului SC7, si se remarca printr-un design mai simplu si mai compact, o greutate mult mai mica, precum si o autonomie de 6 luni cu o singura baterie. Practic, veti folosi aparatul toata vara, cu un singur acumulator. Veti renunta asadar la alte metode de protectie personala impotriva muscaturilor tantarilor, precum sprayurile clasice, ce se epuizeaza rapid. 

 
Aparatul anti tantari nu prezinta niciun buton, evitand astfel setari complicate si inutile. Practic, imediat ce ati introdus bateria AA in aparat, acesta va incepe sa emita imediat, protejandu-va non stop de muscaturile tantarilor.
Designul aparatului anti tantari este unul foarte compact, cu linii simple. Prezinta un clips pt. agatarea facila de haine.
Simplu de utilizat si modern. Atata timp cat aveti aparatul anti tantari asupra dvs. veti fi protejat de muscaturile tantarilor. 
 
Eficientizati costurile. Renuntati la aparate cu rezerve, sau sprayuri pt. corp ce va pot pata hainele, sau pot avea un miros intepator. Radarcan SC1 nu produce fum, nu foloseste substante chimice, nu va afecteaza pe dvs. sau animalele de companie. 
Este sigur pt. copii, intrucat nu foloseste elemente nocive, tensiuni mari sau alte posibile pericole. 
Este ideal pt. pasionatii de drumetii, pescari, cei ce obisnuiesc sa mearga in camping, ciclisti, joggeri, postasi sau orice alta activitate care presupune iesitul in natura. 
 
Specificatii:
Alimentare: 1 x 1.5V AA
Dimensiuni: 84x24x21mm
Suprafata acoperita: 2mp
Autonomie: pana la 6 luni cu un singur acumulator   
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT