vineri, 20 iulie 2012

Capcane impotriva gandacilor

Pachetul contine 5 placi adezive, cu o substanta chimica speciala ce atrage gandacii, iar lipiciul de pe placa ii retine. Acestia vor muri in cele din urma din cauza infometarii. 
Se dezlipeste hartia ce protejeaza partea lipicioasa a placii, se imbina lateralele placii astfel incat profilul acesteia sa formeze un triunghi, si se amplaseaza langa zid. Cititi deasemenea instructiunile de pe placa inainte de utilizare.
 
Nu amplasati capcanele in lumina soarelui, si evitati contactul acestora cu apa, chiar si in cantitati foarte mici, intrucat riscati sa modificati proprietatile lipiciului si a substantei ce atrage gandacii.
Fiecare placa se poate folosi pana la umplerea totala, apoi se arunca cu totul la cosul de gunoi. O capcana poate fi folosita pana la 90 de zile, in functie de gradul de infestare.


 
Aplicabilitate:
Placile nu emana miros. Deasemenea, nu sunt toxice sau daunatoare pt. om sau animalele de companie. Pot fi folosite in bucatarii sau spatii alimentare, intrucat nu altereaza mancarea.
Pot fi deasemenea folosite in orice camera, atata timp cat se evita udarea acestora sau amplasarea lor direct in lumina soarelui.
 
Avantaje:
Nu mai alergati gandacii prin bucatarie cu tuburi de spray toxic ce poate provoca alergii, intoxicatii sau distrugerea alimentelor. Apoi, dupa ce mor, sa ii adunati de pe sub mobilier, din scurgeri sau din alte locuri greu de ajuns.
Cu aceste placi adezive, scapati de grija gandacilor, intr-un mod simplu si eficient. Capcana va atrage gandacii, care se vor lipi de partea adeziva. Nu va ramane decat sa aruncati placa cu totul la gunoi dupa ce aceasta s-a umplut. 
 
Specificatii:
Numar de placi / cutie: 5 buc.
Dimensiuni: 25x9x5mm (LxlxH)
Eficienta la temperaturi peste 0° C
Poate fi folosita pana la 90 de zile (durata de umplere completa medie) 
   
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT