luni, 16 iulie 2012

Pastrati-va curtea curata cu ajutorul aparatului contra cainilor

Aparatul cu senzor de miscare si lampa stroboscopica este un aparat pentru caini, care indeparteaza  cainii de aleile, curtea si terasa casei Dvs. Acest aparat pentru caini are incorporat un senzor de miscare PIR, care sesizeaza, daca un caine intra in raza de actiune a acestui aparat pentru caini, emitand ultrasunete si un sunet de alarma si in acelasi timp activand si flashul.
Acest aparat pentru caini va da posibilitatea setarii intre alarma acustica foarte puternica, alarma cu ultrasunete, care nu sunt perceptibile de urechea umana, dar sunt extrem de deranjante pentru caini şi iluminare tip blit pentru a speria cainii.
 
Poate fi utilizat acest aparat pentru  caini atat in exterior, cat si in interiorul casei. Acest aparat pentru caini se poate monta la inaltimea recomandata de producator 25-30 cm de sol, pentru ca ultrasunetele se propaga liniar.
Deschiderea acestui aparat pentru caini este de 90 de grade, in forma unui con. Lungimea laturilor ating 8 ml si are raza de acoperire 40 mp..
Raza de detectie a senzorului de mişcare incorporat in aparat pentru caini este de aprox. 10 m.
Se monteaza acest aparat pentru caini doar pe suprafete verticale (pe perete).
Alimentarea acestui aparat pentru caini se realizeaza prin intermediul celor 4 baterii mono  tip D 1,5 V (neincluse in colet) sau un adaptor pentru curent
Acest aparat pentru caini este calibrat la o gama de frecventa, care oscileaza intre 16 kHz – 27 kHz.
Dimensiunile aparatului pentru caini sunte de 210 x 205 x 110 mm
Volumul acestui aparat pentru caini este de 120 dB.

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT