joi, 26 iulie 2012

Explicatia ultrasunetelor la aparate portabile impotriva cainilor maidanezi

Dispozitivele si spray-urile paralizante, bastoanele de otel, pulverizatoarele pentru indepartarea animalelor si o serie de alte solutii extrem de eficente sunt instrumente neletale,  ele salvand viata oamenilor. Dar, dintre toate aceste dispozitive, cea mai mare protectie va este oferita de aparatele cu ultrasunete, ele nefiind daunatoare pentru caini.

Cand oamenii aud de ‘‘aparat ultrasunete caini”, isi imagineaza ca este un instrument care se foloseste  pentru a tortura cainii obraznici, periculosi … de fapt, nimic nu ar putea fi mai departe de adevar.  Cel mai trist si nefericit eveniment este in momentul cand cainii sunt violenti si periculosi, din pricina ca au fost neglijati si maltratati de catre stapani, care nu ar trebui sa aiba acest drept de a tine un caine. Pentru aceste cazuri ar fi bine sa ne protejam de caini cu aparat ultrasunete caini, care este un mod uman si nu face rau cainilor maidanezi.

Acest aparat ultrasunete caini foloseste cele mai noi tehnologii  pentru a respinge şi pentru a preveni abordarea unui caine nedorit  Se foloseşte o frecventa care este prea ridicata pentru a fi perceputa de fiinte umane. Din nou, acest sunet de inalta frecventa cauzeaza un disconfort cainilor pentru a-i face pur şi simplu sa se indeparteze de tine, dar nu produce nici o durere si nici nu provoca nici un rau cainelui. In general, aceste aparate ultrasunete caini este eficient de la 6-15 metri. 

De asemenea, aceste aparate ultrasunete caini au si lanterna care emite o lumina puternica intermitenta, care poate fi folosita pentru a deruta sau a orbi temporar un caine nedorit, care poate fi  alungat din drumul tau. De asemenea, acest blitz poate fi folosit ca o lanterna, ceea ce este util uneori. Aceste aparate ultrasunete caini sunt ideale pentru cei care fac jogging sau plimbari pe jos pe timp de noapte şi se pot intalni cu caini periculosi.
Aceste aparate ultrasunete caini pot fi folosite si pentru instruirea cainilor de companie.(dresaj)
Sper ca acest lucru v-a ajutat la clarificarea oricaror conceptii gresite, pe care le pot avea anumite persoane despre aceste dispozitive portabile.  

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT