marți, 26 martie 2013

Cat de multe probleme ne poate cauza un soarece de casa?

   Un singur soarece in casa inseamna prea mult. Daca aveti unul, aveti mai multi, iar in urmatoarele cinci zile vor fi si mai multi. Potrivit unui articol publicat, o femela poate avea intre 5-10 pui pe an. In zece saptamani, acesti pui vor fi suficent de maturi pentru repetarea procesului de reproducere. Pastrati soarecii de casa departe de locuinta Dvs.
topics_mice_190        Cu toate ca soarecii au preferinte alimentare – cereale, chiar și unt de arahide, practic ei vor manca orice.
Ei pot urca pe orice suprafata verticala si aspra, naviga pe cabluri, cum ar fi tipul care a traversat Cascada Niagara, sari aproape 40 cm, si se pot furisa printr-o gaura in care incape un creion. Soarecii se folosesc de izolatia Dvs. pentru constiurea cuibului si contamineaza alimentele cu excrementele lor, ei pot provoca daune structurale prin roaderea lemnului si reprezinta un risc mare de siguranta din pricina roaderii instalatiei electrice.
 
                   Scapa de soareci

         Acest scurt videoclip, produs de Universitatea Howard lui CapComm Lab, este plin de umor si dovedeste modul in care interiorul unei case poate oferi conditii favorabile daunatorului, cum ar fi hrana, apa, adapost, in cazul asta poate prospera.
Cei mai multi experti in combaterea rozatoarelor, spun ca cel mai bun mod de a scapa de soareci din casa Dvs. ar fi sa le tineti in afara casei. Cu alte cuvinte, orice deschidere mai mare decat, un creion, ar trebui sa fie sigilata.

              Pentru majoritatea oamenilor – inclusiv cei care pur si simplu nu au rabdare sa se uite dupa deschiderile existente in casa – combaterea rozatoarelor consta din prinderea rozatoarelor rapid si eficient.

           Spre deosebire de insecte, soarecii si alte rozatoare nu sunt capabili de a trece latent peste iarna. In timp ce unele mamifere, cum ar fi ratoni, hiberneaza pe timpul iernii, cele mai multe pur și simplu cauta un adapost mai cald. Soarecii, sobolanii si veveritele lucreaza activ de-a lungul anului la construirea unor cuiburi calde, de multe ori in interiorul unei case.

Nu lasati ca infestarea cu rozatoare sa va scape de sub control.

          Scapa de soareci! Deoarece soarecii se reproduc atat de repede, doar cativa pot duce la o infestare mare si infestare iti poate scapa de control.
Daca observati excremente sau semne de roadere in casa acestea ar putea indica o problema cu soarecii. Contactati imediat un expert de la firma Agan Trust pentru  indepartarea soarecilor, pentru a va ajuta la identificarea inculpatului si sa va elimine rapid infestarea. Indepartarea corespunzatoare a oricaror excremente de animale, alaturi de sanitizarea spatiului este absolut necesara.

         Expertii nostrii au tehnici și sunt bine experimentati in legatura cu aceste organisme daunatoare. Nu numai ca vor controla populația de animale din casa Dvs, ei se vor asigura, de asemenea, ca nu vor veni inapoi atat prin sigilarea corecta a punctelor de intrare cat si prin recomandarea aparatelor cu ultrasunete pentru e evita orice prejudiciu pe care rozatoarele il pot provoca in viitor.

      Magazin.anti-daunatori  este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT