miercuri, 6 martie 2013

Rodenticide și pesticide pentru combaterea rozatoarelor

  Rodenticidele sunt momeli otrăvite și fumigene utilizate în principal de către profesioniști pentru combaterea rozătoarelor. Deoarece fumigenele sunt gaze foarte toxice pentru oameni, animale domestice și alte animale, acestea nu pot fi aplicate în cladiri unde ar putea fi expuse ocupantilor.
Rodenticides-2
        Rodenticidele au o mare varietate de ingrediente active. Acestea sunt pesticide inregistrate disponibile pe piața libera, dar este nevoie de pregătire și experiență pentru a le aplica în condiții de siguranță și eficienta. Dacă nu sunt corect aplicate, aceste pesticide pot ucide sau pune în pericol în alt mod copiii, animalele de companie sau alte animale care le pot mânca din greseala sau le pot respira.
     Vă îndemnam să nu utilizati aceste materiale fara o pregatire prealabila. Mai bine chemati un specialist in combaterea rozatoarelor să le aplice.

Uneori,rodenticidele funcționează prea bine. Acesta poate ucide un rozător înainte ca acesta sa iasa din casa.
    În acest caz, vei avea rozătoare moarte în locuri incomode cum ar fi poduri, cavitățile din pereți, spații greu accesibile sau în spatele dulapurilor si acestea vor crea mirosuri foarte urate în casă și cauzând probleme majore si atragand insecte zburatoare.
   Din moment ce rodenticidele sunt pesticide, acestea prezintă, de asemenea, probleme de stocare si de inlaturare.
      Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT