miercuri, 13 martie 2013

Prevenirea este cea mai bună metodă de a controla creaturile nedorite

  Animalele sălbatice contribuie la bucuria si recreerea noastră în natura şi în aer liber, dar ele pot deteriora atât proprietatea, agricultura, precum și resursele naturale și amenință sănătatea și siguranța oamenilor. Dar chiar și oamenii care prețuiesc viața sălbatică recunosc daunele enorme, să nu mai vorbim de frustrare, ce le pot provoca animalele. Costurile daunelor produse de animalele salbatice se majoreaza anual prin pierderile de recolte și daunele aduse caselor și proprietăților apartinand milioanelor de contribuabili.
lilieci
       Echipati cu informații corecte și instrumente adecvate, cei mai multi proprietari de case pot rezolva problemele lor, învațând să trăiască cu animalele sălbatice. De exemplu, tunderea copacilor si arbustilor poate schimba un habitat și face locatia mai puțin atractivă pentru păsări nedorite sau chiar șerpi. Limitarea surselor de alimentare poate descuraja prădătorii sau animale sălbatice nedorite.
          Proprietarii de case pot lua măsuri specifice pentru a ajuta la menținerea rozătoarelor curioase în afara gunoiului, iepurilor perseverenti sau caprioarelor în afara grădinii, păsărillor de apă departe de piscina din curte, ciocănitoarea departe de marginile casei sau un liliac departe de mansarda. Ar trebui sa luaţi măsuri de precauție pentru a evita animalele extrem de agresive.

Veverițele și alte rozătoare

           Pentru a păstra la distanţă veveritele si alte animale înainte de a deveni o parte permanenta din familia casei și curtii noastre, proprietarii de case pot proiecta fante, guri de aerisire, și deschideri ale ventilatorului; să păstreze ușile și ferestrele în stare bună; etanşarea streașinii; înlocuirea placilor stricate, plitelor; tunderea copacilor; eliminarea fermelor de păsări, precum și eliminarea ghindelor si nucilor din curte. Veveritele pot fi descurajate prin eliminarea habitatului, care include busteni, pereți de stâncă și pietre, care le pot servi ca adăposturi.
          Liliecii preferă să evite contactul uman. Cu toate acestea, ei sunt cunoscuti ca îşi stabilesc adăposturi în poduri și clădiri abandonate. Acest lucru poate fi eliminat prin etanșarea găurilor de ieșire cu materiale, cum ar fi pânză de 1/4-inch sau plasă de sârmă. Dacă un liliac intră în casă, acesta poate fi, de obicei, încurajat să plece după ce se întunecă  și prin deschiderea ferestrelor și a ușilor.

    Prevenirea este cea mai bună metodă de a controla aceste creaturi nedorite. Comercializăm aparate cu ultrasunete, care sunt calibrate corespunzător pentru fiecare dăunător în parte. Sunați la un expert in cadrul firmei noastre pentru a le elimina dăunătorii din casa Dvs.

    Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT