vineri, 15 martie 2013

Prevenirea creaturile nedorite

                            Păsările dăunătoare
         Deși cei mai mulți oameni găsesc câteva păsări acceptabile, problemele se dezvoltă rapid când numărul de păsări creste.
        Daunele includ suprapășunatul de iarbă si plante; acumularea de excremente și de pene; atacurile asupra oamenilor de către păsările agresive, precum și mirosul neplacut in apă, peluze și zone de agrement. Hrănirea păsărilor poate contribui la conflicte cu oamenii.

        Persoanele fizice pot efectua individual unele tehnici de îndepărtare, insa doar profesioniștii faunei sălbatice ar trebui să desfășoare unele activități de îndepărtare.
poze-iepuri-haioase-pisici
                   Iepuri
Iepurii pot fi ținuti la distanță de grădini, plante ornamentale, arbori și prin utilizarea unor aparate cu ultrasunete sau prin plasarea unui gard în jurul curţii. Gardul trebuie să fie îngropat la cel puțin 6 centimetri sub suprafața solului. Pentru informații despre aparate cu ultrasunete specialiştii va pot consilia.
                      Șerpi
      Cel mai bun mod de a păstra șerpii departe de o casă este de a sigila fisurile și deschiderile în jurul uşii, ferestrelor, conductelor de apă, mansardelor și fundațiilor. O curte se poate face mai puțin atractivă şerpilor eliminând grămezile de lemne și iarbă înaltă și controlând, în acelaşi timp, insectele și rozătoarele. Eliminati serpii neveninosi din interiorul cladirilor prin plasarea sacilor de pânză groasă, umezi. După ce s-au ghemuit șerpi sub saci, scoateți sacul cu șerpi din clădire.
                      Ciocănitoare

         Aceste păsări pot provoca daune clădirii, găuri în lambriuri de lemn, streașină sau panouri ornamentale, mai ales cele care sunt realizate din lemn de cedru sau rasinoase. Dacă după ciugulire creează o cavitate adecvată, pasărea o poate folosi pentru cuiburi. Metodele eficiente pentru a exclude ciocănitoarea sunt aparatele cu ultrasunete. Aceste metode vor alunga dăunătorii într-un mod uman şi natural.
       Toate modelele de aparate cu ultrasunete vin insoţite cu instrrumente tehnice. În acest mod veţi scăpa de aceşti dăunători nedoriti o dată și pentru totdeauna.

     Magazin.anti-dainatori  este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT