joi, 7 martie 2013

Depozitele de pesticide și eliminarea acestora

Capcanele pentru rozatoare cu arc pot fi refolosite si dupa mai multe capturari. Dintii acestor capcane mecanice pentru rozatoare asigura o prindere ferma a soarecilor si sobolanilor. Unele capcane mecanice au sistem de siguranta care previne inchiderea lor accidentala. Recipientul pentru momeala poate fi scos si cu capcana inchisa pentru a facilita alimentarea. Aceste capcane mecanice pot fi folosite si in interiorul statiilor de intoxicare, in cazul in care aveti prin preajma animale de companie pentru a evita ranirea lor. Se scot foarte usor din capcane cadavrele rozatoarelor fara a fi nevoie sa fie atinse. Puteti folosi pesticide (momeli raticide) pentru uciderea rozatoarelor.

rats roinsectPesticidele sunt substanțe sau amestecuri de substanțe ce conțin ingrediente biologic active împotriva rozatoarelor. Ingredientele biologic active sunt, în general, substanțe toxice cu potențial de degradare a mediului. Multe pesticide sunt toxice și pentru om. Caracteristicile legate de pesticide sunt in sensul ca acestea necesită o depozitare corespunzătoare și, dacă este necesar, eliminarea corectă a produselor pesticide neutilizate sau a deșeurilor, în scopul de a proteja sănătatea umană și mediul înconjurător. Se recomanda folosirea mănușilor de cauciuc sau clești pentru a scapa de cadavrele de rozătoare și excrementele de rozatoare prin îngropare, incinerare, sau prin ambalarea lor într-o pungă de plastic înainte a le arunca intr-un recipient.

Este indicata acoperirea recipientului in care se afla gunoiul. Inaintea de maturarea sau aspirarea ramasitelor uscate se recomanda umezirea zonei efective cu apa amestecata cu inalbitor pentru a evita raspandirea prafului si virusilor in aer. Pulverizati si acele capcane mecanice in care au fost capturate rozatoare, precum si alte zone in care rozatoarele au fost active.

Informatii suplimentare cu privire la prevenirea si infestarea rozatoarelor, specificatiile tehnice ale aparatelor comercializate, pot fi obtinute de la consilierii nostrii de vanzari.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT