vineri, 1 martie 2013

Controlul daunatorilor si al animalelor salbatice este important, indiferent de anotimp

În timp ce unele animale hiberneaza pe timpul iernii, altele lucrează în mod activ la construirea cuiburilor, de multe ori in interiorul caselor. Conform raportarii din partea proprietarilor de locuinte, 24% dintre acestia au infestări cu șoareci, în special, în timpul iernii. Acestea sunt printre problemele de top ale dăunătorilor in acest sezon.
Păstrați soarecii, sobolanii și alti dăunători departe de confortul casei tale.

Soarecii și sobolanii răspândesc boli, cum ar fi Salmonella și Hantavirus, Arenavirus și coriomeningita limfatică, atunci când contamineaza alimentele, și aduc purici, căpușe și păduchi in interioriorul casei. Rozătoarele pot provoca, de asemenea, daune structurale grave, mestecand lemnul și cablurile electrice.
 
ratsAnimalele sălbatice cum ar fi ratonii, veveritele, soarecii si rozatoarele isi stabilesc reședința iarna, mai des, în poduri pentru pregatirea cuibului pentru puii de primăvară! Ei vin prin găuri în lemne, scafe, margini de la acoperișul casei sau depozitului.
Alți invadatori prezintă amenințări la adresa sănătății, precum gândacii și furnicile care pot contamina sursele de alimente. Gandacii de bucatarie pot declansa atacuri de astm la copii. Păianjenii musca atunci cand se simt amenințați, provocând reacții grave la unele persoane.
 
Dăunătorii, inclusiv gandacii, furnicile, paianjenii, si în special șoarecii și rozătoarele sunt invadatori comuni ai caselor. O infestare din partea acestor dăunători poate provoca probleme grave de sănătate și probleme aduse proprietatii în cazul în care nu sunt corect tratate într-un timp util.
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT