vineri, 8 martie 2013

Daune provocate de infestarea cu veverite

       Veverițele pot parea destul de inofensive, atunci când le vezi ocazional alergând în jurul curtii Dvs. Fiti avertizat totuși. O veveriță în casa Dvs. reprezinta o amenințare gravă, care poate pune în pericol casa și familia. Dupa cum se micsoreaza habitatele lor naturale, veveritele sunt adesea nevoite sa traiasca în pod, coș de fum, sau în alte spaţii de intrare. Rontaind prin acoperișuri sau fundații sau alunecand prin intermediul coșurilor de fum si alte gauri existente, veverițele pot sa-şi stabileasca rapid cuiburi și sa fac ravagii prin casa ta. Primavara, zgomotele lor de împerechere te vor enerva, inclusiv şi cuiburile create de ele.
veverita-alba-thumb-350-0-192
       Infestarea cea mai comună a veveriței este în mansarda dumneavoastră. Veverițele vor considera locuinta Dvs. deosebit de primitoare atunci când izolația mansardei este disponibile cu ușurință. Veverițele vor rupe această izolatie pentru mărunțirea ei în bucăți și o vor face și mai puțin eficace. Rețeaua de conducte mărunțită este de asemenea un rezultat probabil. Cu timpul, mansarda dvs. va începe să emane un miros neplăcut de urină pe care o lasa veverita. Vizuinile lor vor crea, de asemenea, o cale usoara pentru lilieci, insecte, și a alti dăunători pentru a intra în casa dvs. sau vor crea pur și simplu un acoperiș neetanş. 


      Dacă veverita va muri în mansarda dumneavoastră, veți uita de mirosul de urină, dar de mirosul de hoit al veveriței nu, deoarece cauzeaza dureri de cap și greață. Cel mai mare pericol, cu toate acestea, este pericol de incendiu pe care il poate crea. Veverițele vor roade orice și totul. În cazul în care ajung in spațiul dintre pereti unde sunt ascunse cablurile electrice, deterioarea acestor cabluri poate determina izbucnirea unui incendiu.

Mai puțin frecvente, deși încă o posibilitate reala, infestarea din partea veveriţelor prezintă un risc grav pentru sănătatea oamenilor. Veverițele sunt purtătoare primare de pestă, capuse, encefalita și rabie; insectele, de asemenea, care trăiesc de obicei pe veverite, pot importa tot felul micro-organisme și boli. Acesta este unul dintre motivele pentru proprietarii de case pentru care nu ar trebui să încerce propriile soluții de combatere a veveriței. 

      În timp ce veverițele s-au obisnuit cu oamenii, în special cele care apar neînfricate in jurul casei, acestea pot fi turbate și ar trebui să fie evitate cu siguranţă. Printre mulți alti dăunători, veverițele pot sa aducă în casa Dvs. căpușe și purici, ceea ce poate duce la infecții la animalele de companie.

   Magazin.anti-daunatori  este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT