vineri, 29 martie 2013

Pastrati daunatorii departe de casa dvs

22images      Conditiile de viata pot insemna o gama larga de intalniri cu diferite animale salbatice. Cartitele, soarecii, serpii, șobolanii, liliecii sau veveritele pot crea adaposturi in curtea, garajul, mansarda sau in peretii casei Dvs. In natura, aceste animale pot parea linistite, dar cand invadeaza zona dumneavoastra, acestea pot deveni factori nocivi si daunatori ai casei.
               Luati in considerare aceste fapte:
Daca ar fi sa cantarim fiecare fiinta umana de pe fata pamantului si apoi sa cantarim fiecare insecte unica de pe fata pamantului, greutatea unei insecte daunatoare ar fi de 2,5 ori mai mare decat greutatea fiintei umane. Sau aceasta: pentru fiecare om de pe fata pamantului, exista aproximativ 200 de milioane de insecte daunatoare.
 
    Insectele joaca un rol vital complex in pamant si delicat de echilibrat in sistemul ecologic. Fara insecte nu am beneficia de calitatea vietii de care ne bucuram astazi. Dar cand insecte daunatoare infesteaza casele noastre, peluzele, cladirile si locurile publice, multiplicandu-se in proportii geometrice, echilibrul delicat va fi perturbat, iar sanatatea si siguranta noastra vor fi amenintate.
    Furnicile, plosnitele, paianjenii, gandacii, greierii, viespile, capusele, rozatoarele, etc. intra in cladiri si proprietati, fiind in cautare de hrana, caldura si siguranta. Este imposibil sa le tineti afara! Dar regula degetului mare: atunci cand veti incepe sa observati daunatorii sau unele semne care dovedesc prezenta lor, aveti o problema si trebuie sa luati masuri.

     Un profesionist certificat de la firma noastra de deratizare ar putea sa va inspecteze si sa va evalueze casa Dvs.. Daca ati observat semnele de infestare lasate de insecte daunatoare, ati putea fi surprins de ceea ce acesti experti de la deratizare, care știu unde sa se uite și ce sa caute, vor gasi. Cunoștințele lor sunt foarte vaste referitor la obiceiurile si nevoile daunatorilor.

    Dupa o inspecție amanuntita la proprietate, va vor prezenta cu un plan de actiune. Planul ar putea include utilizarea de insecticide, pesticide sau capcane. Ei vor localiza, de asemenea, sursele de infestare, eliminandu-le. In cazul in care au fost aduse daune proprietatii dumneavoastra, ei va vor informa. Daca sanatatea dumneavoastra este in pericol din cauza insectelor daunatoare, va vor da sfaturi cum sa restaurati conditiile de siguranta si pe cele sanitare. Consilierii de la vanzari, in cele din urma, va vor educa cu privire la modul de a preveni acesti daunatori si o eventuala infestatie in viitor, cuprinzand o estimare deplina si completa referitor la costuri.

       La primul semn de infestare de insecte sau de amenintare de animal salbatic, apelati un expert de control imediat!

   Magazin.anti-daunatori  este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT